Archie herceg, Meghan Markle, Harry herceg 2019. szeptemberében

Archie herceg születésnapi bulija tele lesz híres barátokkal

Archie herceg május 6-án lesz négyéves, ugyanazon a napon, mint nagyapját, III. Károlyt megkoronázzák.


Sajnos ez azt jelenti, hogy az apukája, Harry herceg lemarad a születésnapjáról, de anyukája, Meghan Markle ott lesz vele, ahogyan a húga, Lilibet is.

A hírek szerint azonban a kisfiú születésnapi bulijára egy másik napon kerül majd sor, hogy együtt ünnepelhessen az apukájával. De vajon kik lesznek még a vendégek között? Elképzelhető, hogy Archie néhány iskolai barátja ott lesz, de egy PR-szakértő szerint nagy nevekre is számíthatunk.

Kétségtelen, hogy lesznek híres barátok a partin. A pár Montecitóban él, ami azt jelenti, hogy számos híresség ott lakik a szomszédban

− magyarázta Mayah Riaz.

Valószínűleg Ellen DeGeneresre és Portia de Rossira is számíthatunk a partin, ahogyan Sussexék is ott voltak a fogadalom megújításakor.

Archie herceg 2019. szeptember\u00e9ben

Fotó: Pool/Samir Hussein/WireImage

Tudjuk, hogy a pár jó barátságot ápol Serena Williamsszel, Priyanka Choprával és Jameela Jamillal, hogy csak néhányat említsünk, így lehet, hogy ha a közelben lesznek, akkor ők is részt vesznek a bulin.

Mayah szerint még Orlando Bloomot is láthatjuk majd felbukkanni − bár az is lehet, hogy nem, tekintve, hogy párja, Katy Perry épp az Egyesült Királyságban lesz, ahol a koronázási bulin ad koncertet.

A szakértő Archie nagy napját a húga tavalyi első születésnapjához is hasonlította, amely a királynő jubileumi hétvégéjére esett.

Valószínűleg egy meghitt szabadtéri piknikre számíthatunk arcfestéssel, klasszikus születésnapi tortával és barátokkal körülvéve

− mondta a szakértő.

Sussex hercege hosszas mérlegelés után döntött úgy, hogy felesége és gyermekei nélkül vesz részt apja koronázásán, de a lehető leggyorsabban elutazik az Egyesült Királyságból − kihagyva a május 7-i koronázási koncertet −, hogy frissen négyéves kisfiával lehessen.

Nyitókép: Pool/Samir Hussein/WireImage

(Marie Claire)