Bőrönd becsomagolt dolgokkal

Ezzel a párezres eszközzel rengeteg helyet spórolhatunk a bőröndben

A bőröndbe való csomagolás lehet az egyik legnehezebb része az egész utazásnak: próbálunk minél több dolgot, kis helyre bezsúfolni. Akármelyik légitársasággal utazunk a kézipoggyász-szabályok betartása miatt szigorú keretek közé vagyunk szorítva. Egy légiutas-kísérő azonban azt mondja, hogy rátalált a valaha volt legjobb kiskapura.


Az utaskísérők általában tapasztaltak, ha a csomagolásról van szó – tekintve, hogy munkájuk a folyamatos repülés és úton levés a világ minden tájára. Az Express cikke szerint ez a tipp lehet a túlsúlyos poggyászdíjak elkerülésére a legjobb megoldás.

Videó

Kat Nesbitt légiutas-kísérő egy nagy amerikai légitársaságnál dolgozik – aki gyakran Youtube-csatornáján oszt meg munkájával kapcsolatos érdekességeket – a hordozható akasztókockákra, mint legpraktikusabb utazókellékre hívta fel a figyelmünket. Az ára sem eget verő, az Amazonon már 20 fontért, azaz nagyjából 9000 forintért meg lehet vásárolni.

Ezt is olvasd el! A repülőre felvihető plusz kézipoggyász 3 ingyenes módja

De hogyan is működnek a hordozható csomagolókockák?

Ezek a kockák három vagy négy rekeszre vannak osztva, amelyek a bőröndbe helyezve elválasztóként működnek, és hordozható függő polcokká alakulnak át. A legalján egy cipzáras rekesz található, amely tökéletes a piperecuccok, cipők vagy piszkos szennyes tárolására.

Továbbá két kampó van rögzítve, ami azt jelenti, hogy ez a praktikus eszköz felakasztható, így egy hordozható függő szekrényt hozhatunk létre.

Ez is érdekelhet: Ezeket a bőröndöket sose válaszd az utazáshoz

Ez lesz valójában az egyik legjobb hack, ami segít a pakolásban, és később mindannyian meg fogjátok köszönni. Amíg a bőrönd legalább 45 centis, ez működni fog. Ez lesz a legjobb csomagoló barátunk, mert ez irreális, és annyira bosszús vagyok, hogy nem találtam rá hamarabb

– fejti ki a videójában.

​Mennyi mindent lehet belepakolni a lógó csomagolókockákba?

A légiutas-kísérő megmutatta, hogyan tudott egy négynapos téli útra könnyedén bepakolni, beleértve a csizmákat és a vastag pulóvereket is, a hordozható függő csomagolókockák segítségével.

Nyitókép: Unsplash