Ruhákkal és cipővel megpakolt bőrönd

A légiutas-kísérő poggyásztrükkje rengeteg helyet spórol

Nincs is annál rosszabb, mint kétségbeesetten próbálni minden holmit a táskába gyömöszölni, miközben a légitársaságok túlságosan gyakori súly- és méretkorlátozásaival kell megküzdenünk.


Még ha a legjobb repülőjegy-ajánlatra sikerült is lecsapnunk, ha túllépjük a poggyászkorlátokat, akkor nem kevés pénzt kell fizetnünk pluszban a repülőtéren.

Az Express cikkében légiutas-kísérők segítenek néhány ügyes tippel, hogyan használhatjuk ki a lehető legjobban a megengedett poggyászmennyiséget.

Bár számtalan légitársasági trükk létezik, van egy, az utaskísérők által ajánlott tipp, amely nemcsak abban segít, hogy a lehető legjobban használjuk ki a bőröndünk helyét, hanem abban is, hogy utazás közben is szervezettek maradjunk.

Rhiannon Corbett, az Emirates légiutas-kísérő személyzetének tagja az Instagramon osztott meg egy videót a legfontosabb csomagolási tippjeiről, melyben elmagyarázta, hogyan használjuk utazás közben a csomagolókockákat és más tárolótáskákat.

Bár használhatjuk a már meglévő kis táskáinkat, a csomagolókockák a legjobb megoldás, mivel tökéletes méretűek ahhoz, hogy maximalizálják a helyet a bőröndben vagy a kézipoggyászban.

Rhiannon hozzátette, hogy ő jellemzően egy átlátszó táskába vagy tasakba csomagolja a kozmetikumait, így mindent lát, ami már megvan, és nem kell túl sokat kipakolnia, amikor megérkezik.

B\u0151r\u00f6nd becsomagolt dolgokkal

Fotó: Unsplash

Korábban már írtunk arról, milyen előnyei vannak a csomagolókockának, így nem kell a ruháinkat sem összegöngyölni, melyek végig gyűrődés mentesek maradnak az út során.

Nyitókép: Unsplash