Britney Spears

Britney a legapróbb dolgoknak is örül 13 éves gyámsága szabadulása után

Britney Spears az apró dolgok okozta örömekről beszélt, melyeket múlt heti, 13 éves gyámsága szabadulása óta tapasztal.

Hosszú idő után, múlt héten hivatalosan is megszűnt az énekes édesapja által felügyelt gyámsága, a felszabadult érzésről először beszélt az Instagramjára feltölttött videóban Britney Spears. Az énekes elmondta, hogy még a legapróbb dolgok is hatalmas örömöt okoznak neki, ilyen az autókulcsai és bankkártyái visszakapása például.

„Őszintén hálás vagyok minden egyes napért, hogy nálam lehetnek az autóm kulcsai, függetlennek érezhetem magam, nőnek érezhetem magam, és ATM-kártyám van, hogy most először látok készpénzt, hogy vehetek gyertyát"

– mondja a videóban.

Spears arra is utalt a videóban, hogy hamarosan interjút ad Oprah Winfrey-nek, majd köszönetet mondott a rajongóinak, akik „megmentették az életét".

„Tudom, milyen kínos megosztani a tényt, hogy soha nem láttam készpénzt vagy nem vezethettem az autómat…. de őszintén szólva még mindig azon jár a fejem, hogy minden nap arra ébredek, hogy a családom és a gyámügy képes volt megtenni azt, amit velem… demoralizáló és lealacsonyító volt!!!! Nem is említem az összes rossz dolgot, amit velem tettek, amiért mindannyiuknak börtönbe kell kerülniük… igen, beleértve a templomba járó anyámat is!!!! Hozzászoktam ahhoz, hogy békét tartsak a család kedvéért és tartsam a számat… de most nem…"

– írta a videó melletti bejegyzésben.