A királyi család Károly király születésnapján

György herceg igazi nagy tesóként nevelte Lajos herceget

Ha csak egy dolog van, ami György hercegben és Sarolta hercegnőben egyezik, akkor az a kisöccsük, Lajos herceg terelgetése, nevelgetése.


A király születésnapi felvonulását június 16-án rendezték meg, ahol a walesi házaspár és három gyermekük is részt vett. Ráadásul betegsége bejelentése óta ez volt Katalin hercegné első nyilvános szereplése, így érthető, hogy az egész világ szeme rájuk szegeződött. Különösen a gyerekekre.

A walesi hercegnő fehér, fekete szegélyű kabátruhát viselt, amely kiegészítette a kilencéves Sarolta tengerészkabátos ruháját. A 10 éves György és a 6 éves Lajos pedig kétmellényes tengerészkabátban és kék nyakkendőben passzoltak a családhoz.

Bár a legfiatalabb walesi testvér nem hozta a szokásos fergeteges bohóckodását a Buckingham-palota erkélyén, idősebb testvére mégis talált rajta nevelni valót.

Az egyik videón, mely vírusként terjed az interneten, György herceg látható, amint emlékezteti bátyját, hogy nézzen szembe a közönséggel (és a kamerákkal), amikor Lajos herceg megfordult, hogy megosszon egy pillanatot Vilmos herceggel. Bár Lajos saját apja látszólag élvezte fia figyelmét, Lajos mégis hallgatott idősebb testvérére.

Nem ez volt az első alkalom, hogy Lajos herceget visszafogottan nevelik testvérei ezen a bizonyos eseményen. 2022-ben, mikor a családjuk hintójában utazott, Sarolta hercegnő finoman leállította öccsét, hogy hagyja abba a közönségnek való integetést, miután a személyzet többi tagja is letette már a kezét.


(Glamour)

Nyitókép: Getty