Haryr herceg

Harry herceg új könyvvel készül?

Harry herceg januárban megjelent Spare című bombasztikus memoárja sokkolta a világot − és a királyi családot.


A könyvben a sussexi herceg olyan emlékeket tárt fel, amelyek miatt az emberek hitetlenkedtek, hogy egy királyi családtag valóban nyilvánosságra merte hozni ezeket.

Ám mint kiderült, Harry még ennél is több sokkoló dolgot tartogatott, amelyekről eredetileg írt, de végül úgy döntött, hogy kihagyja a könyvből − mert félt, hogy olyan módon sérti meg a családját, amiből még nehezebb lesz kilábalni.

Az első vázlat más volt. Az 800 oldalas volt, most pedig lecsökkent 400 oldalra. Akár két könyv is lehetett volna belőle, fogalmazzunk így. És a nehéz rész az volt, hogy kivettem belőle dolgokat

− mondta Harry a Telegraphnak a könyv megjelenése körül.

Harry \u00e9s Vilmos

Fotó: Getty Images

Majd hozzátette:

Van néhány dolog, ami történt, főleg köztem és a bátyám között, és bizonyos mértékig köztem és az apám között, amiről nem akarom, hogy a világ megtudja, mert nem hiszem, hogy valaha is megbocsátanának nekem.

Lényegében úgy hangzik, hogy Harry egy egész második könyvet is írhatna, tele olyan kinyilatkoztatásokkal, amelyek még sokkolóbbak, mint az eddigiek, amelyek közé tartozik az a beismerés, hogy Vilmos 2019-ben fizikailag megtámadta őt egy Meghan Markle miatt kialakult vita miatt.

Megragadott a galléromnál fogva, letépte a nyakláncomat, és a földre lökött. A kutyatálon landoltam, ami megrepedt a hátam alatt, a darabok belém vágtak. Egy pillanatig kábultan feküdtem ott, aztán felálltam, és szóltam neki, hogy tűnjön el

− írta Harry.

Máshol Harry „ősellenségének" nevezte Vilmost, azt állítva, hogy Katalin és Vilmos tanácsolta neki, hogy viselje a hírhedt náci jelmezét, de azt is elmesélte, hogy varázsgombát szedett Courteney Cox házában.

Elég nehéz elképzelni, hogy mi lehet mindezeknél ellentmondásosabb − és a hangok alapján mindenki érdekében jobb, ha ezt soha nem tudjuk meg.

Forrás: Marie Claire UK

Nyitókép: Getty Images