II. Erzsébet királynő

Ki az a két ember, akinek II. Erzsébet királynő habozás nélkül felveszi a telefont?

A királynő ideje nagyon értékes, éppen ezért nem tudja mindenki telefonhívását személyesen fogadni. Királyi szakértők szerint egyedül két ember létezik, akikre őfelsége mindig tud időt szakítani, és azt is megtudhatjuk, kik ők.


II. Erzsébet zsúfolt napirendjébe nem fér bele minden apróság, éppen ezért sok olyan intézkedése volt eddigi uralkodása során, melyek lényegesen megkönnyítik mindennapjait. Többek között saját embere van arra a célra, hogy betörje az új cipőit, hiszen a vízhólyagokat nem szeretné megkockáztatni.

Emellett a készpénzfelvétel miatt sem kell aggodalmaskodnia, hiszen egy saját automatát szereltetett a rezidenciájára a kínos pillanatok elkerüléséért. A királyi család szakértői szerint az uralkodónőnek van egy speciális telefonja is, melyen kizárólag az a két személy érheti el, akiknek hajlandó fogadni a hívásait.

Meglepő lehet, viszont egyáltalán nem tartozik ebbe az elit társaságba a jövendőbeli trónörökös, Károly herceg sem. Mindazonáltal egyik gyermekének, mégpedig egyszülött lányának, Anna hercegnőnek mindig kész felvenni a telefont, ha valami fontos ügyről van szó.

A másik szerencsés pedig nem más, mint a királynő lóverseny-tanácsadója. John Warren a világ egyik legnépszerűbb tenyésztője, és a szakma mélyreható ismeretével könnyen a királyi család fő tenyészeti és versenyzési tanácsadójává válhatott.

A szakértők azt is megosztották, hogy őfelségének egy olyan Samsung készüléke van, melyre a legmodernebb védelmi programok vannak telepítve a hackerek ellen.