Jennifer Aniston

Elérzékenyülve beszélt Jennifer Aniston a Jóbarátok közelgő évfordulójáról

A Variety Actors on Actors című videósorozatának legújabb részében Jennifer Aniston tűnt fel, ahol Quinta Brunsonnal, az Abbott Általános Iskola című széria alkotójával és sztárjával beszélgetett. Többek között a színésznő karrierjét markánsan meghatározó Jóbarátok és annak közelgő 30 éves évfordulója is szóba jött.


A több témát érintő beszélgetés során, amikor színészkollégája megkérdezte, milyen érzés 20 évvel a sorozat befejezése után újranézni a Jóbarátokat, Aniston csak könnyes szemmel tudott válaszolni:

Ó, Istenem, ne akard, hogy sírjak.

A Rachelt játszó színésznő láthatóan elérzékenyült, majd egy zsebkendőt el is ragadott egyből az egyik producertől:

Bocsánat, csak ilyenkor eszembe jut rengeteg minden. De semmi baj, ezek örömkönnyek.

Rövid szünet után folytatták a beszélgetést.

A jelenleg is futó The Morning Show című szériasztárja ekkor felhozta, hogy ha már Jóbarátok, épp 2024 szeptemberében lesz 30 éve, hogy az ikonikus sitcom útjára indult.

Ezt is olvasd el! Jennifer Aniston felidézte az első Jóbarátok-évad varázsát

Olyan furcsa belegondolni, hogy már 30 éves. Emlékszem arra a napra, amikor a tévé előtt, az NBC-t nézve izgultunk a premierjén

– idézte fel emlékeit Quinta Brunsonnak.

Továbbá kifejtette, hogy szerinte az, hogy ilyen hosszú évekig forgott, és még mind a mai napig sokat jelent az embereknek, az egyik legnagyobb ajándék az összes színésznek és az egész akkori stábnak.

Ez is érdekelhet: Jennifer Aniston felszólalt a Jóbarátok vicceit elítélő generáció ellen

A színésznő már korábban is háláját fejezte ki a sorozat hosszú életéért. De miután 2023 októberében, 54 éves korában meghalt a sorozat egyik főszereplője, Matthew Perry, az ő örökségének tiszteletére az azóta eltelt hónapokban még többször esik szó a sorozatról.

A most 55 éves Aniston legutóbb például a People-nek adott áprilisi interjújában fogalmazott így:

Egyszerűen varázslatként éltük meg az egészet, és minden egyes kis részlete maga volt az izgalom.Forrás: Bustle

Nyitókép: Emma McIntyre/WireImage