Johnny Depp a Jeanne du Barry című film vetítésén a 76. Cannes-i Filmfesztiválon 2023. május 16-án

Johhny Depp fogai szörnyű állapotban vannak

Sok rajong kiábrándult a sztárból.

Johnny Depp állt a figyelem középpontjában a Cannes-i filmfesztiválon - de nem csak a Jeanne du Barry című francia életrajzi filmben nyújtott alakítása miatt beszéltek róla az emberek.

A kedden a vörös szőnyegen felvonuló színészről készült fotók gyorsan bejárták az internetet, és sok rajongó a nem éppen jó állapotban lévő fogaira koncentrált ezeken.

„Johnny Depp fogai szó szerint rothadnak”

– írta az egyik rajongó a színészről készült fotók mellé, de számos, hasonló komment érkezett.

„Miért kell akaratom ellenére közeli képeket látnom Johnny Depp fogairól?”

– kérdezte egy felhasználó, míg más azt írta:

„Johnny Depp úgy néz ki, mintha valaki megfogta volna a fogait és feketére festette volna őket.”

Bár a Twitter-felhasználók nem voltak elragadtatva Depp megjelenésétől a filmfesztiválon, a mozilátogatók nem tudtak betelni vele.

A Jeanne du Barry premierje után a színész hétperces álló ovációt kapott. A Variety szerint Depp visszatartotta a könnyeit, miközben a jelenlévők hosszan tartó éljenzésben törtek ki XV. Lajos királyt megformáló alakításáért.

Mégsem volt mindenki ennyire elégedett Depp jelenlétével a francia fesztiválon.

A színész távol maradt a nyilvánosságtól azóta, hogy megnyerte a nagy visszhangot kiváltó rágalmazási perét volt felesége, Amber Heard ellen, aki bántalmazással vádolta őt.

Heard régi barátja, Eve Barlow újságíró tiltakozott Depp a fesztiválon való részvétele ellen, mondván, hogy a szervezők „támogatják az erőszaktevőket és a bántalmazókat”.

Depp eközben azt mondja, nem áll szándékában visszatérni Hollywoodba, miután jogi csatározásai közepette kiközösítették.

„Úgy érzem, hogy bojkottáltnak. Nem, egyáltalán nem, mert nem gondolok Hollywoodra. Nem érzek további igényt Hollywoodra”

– mondta Depp kedden a riportereknek.

(Page Six)

Nyitókép: Corbis via Getty Images / Stephane Cardinale - Corbis