Károly és Kamilla

Fő a biztonság! Ezt mondta Károly Kamillának a koronázás után

A koronázást követően egy profi szájról olvasó elemezte Károly azon mondatait, amelyeket a Buckingham-palota erkélyén ejtett el. Nagyon úgy tűnik, hogy az új király élete legfontosabb napján is fokozottan ügyelt a biztonságra.


Egy szájról olvasó, Elisabeth Taunton megpróbálta kitalálni, mit mondott az újonnan megkoronázott király Kamillának, az eredmény pedig több mint meglepő.

Nem megyek túl közel az (erkély) elejéhez, így a tűzoltóknak nem kell berohanniuk és megmenteniük engem

– mondta Károly Taunton szerint.

Ez is érdekelhet: Lajos herceg ezért ment el idő előtt Károly koronázásáról

Taunton azt is állította, hogy Kamilla ezután ezt mondta néhány fiatal királyi családtagnak:

Mozgás... mozogjatok, gyerünk, gyertek ide, mozogjatok!

A király és a királyné mellett az erkélyen integetett Eduárd herceg és Sophie hercegné, valamit a pár gyermekei, de Vilmos herceg, Katalin hercegné, Sarolta hercegné, Lajos herceg, és a trónörökös György herceg; valamint számos más magas rangú dolgozó királyi családtag is jelen volt a nagy eseményen.

Egyes hírek szerint az is felmerült korábban, hogy Harry és Meghan is a többiekkel együtt fog integetni, azonban más források később cáfolták ezt az információt, mondván, soha nem került szóba, hogy Sussexék megjelenjenek az erkélyen, mivel 2020 elején lemondtak a rangidős, dolgozó királyi címükről.

Végül azoknak a szakértőknek lett igaza, akik azt állították, hogy Harry egyedül jön a koronázásra, és nem integethet együtt a többiekkel a palota erkélyéről.

Forrás: Marie Claire UK

Kép: Rob Jefferies/Getty Images