Katalin hercegné

Kiderült: Ezért titkolja a Kensington-palota Katalin pontos állapotát

Bár Katalint lencsevégre kapták egy farmon Vilmos herceggel a hétvégén, de a kép nem sokat segített az összeesküvés-elméletek eloszlatásában.


Házassági gondok miatt bujkált? Vajon az egészségügyi gondok, amelyek miatt eltűnt a nyilvánosság elől, sokkal súlyosabbak, mint először hitték? Egy testdublőrrel helyettesítették? A legnagyobb rejtély mégis az, hogy a Kensington-palota miért nem zárta le a spekulációkat azzal, hogy őszintébb volt.

Katalin hercegné január óta nincs a nyilvánosság előtt, amikor bejelentették, hogy komoly hasi műtéten esett át. Persze az interneten a kétkedők azonnal találgatni kezdtek, hogy vajon mi lehet az állapota valódi természete, és hogy lehet-e még valami más is a háttérben.

Azt hittem volna, hogy Katalin elég jó munkát végzett ahhoz, hogy három hónapig békén hagyják, de nyilvánvalóan nem. Miért kellene beszélnie a személyes és magánéleti egészségéről? Ez bizonyára nagyon felzaklatja őt. Nem hiszem, hogy beszélnie kellene róla

mondtaHugo Vickers író és a királyi család barátja a Page Sixnek. De még ő is elismeri, hogy az emberi kíváncsiságot nem lehet elnyomni.

Katalin \u00e9s Vilmos

Fotó: Profimedia

Az ember azt gondolná, hogy a farmos felvételek megállítják az összeesküvés-elméleteket, de nem, mert az összeesküvés-elméletek hívei szeretik az elméleteiket

− tette hozzá.

Valójában bennfentesek szerint Vilmos herceg éppen az emlékek miatt, hogy édesanyja, Diána hercegné minden mozdulatát felemésztette a sajtó és a nyilvánosság, ódzkodik attól, hogy túl sokat eláruljon felesége állapotáról.

Palotai források elmondták, hogy Vilmos az, aki hajthatatlanul ragaszkodik ahhoz, hogy Katalin egészségi állapotát szigorúan titokban tartsák, és nem hiszi, hogy a kívülállóknak többet kellene tudniuk.

És bár a királyi család régóta tartja magát a „soha ne panaszkodj, soha ne magyarázkodj" PR-mottóhoz, Mark Borkowski branding szakértő szerint ez ma már nem állja meg a helyét.

Nem sikerült eligazodniuk a közösségi média vizein, ragaszkodtak a hagyományos taktikákhoz. A nyers igazság az, hogy a hírességek birodalmában a magánélet mítosz

− mondta. Borkowski hozzátette, hogy ha a palota eredetileg világosabban fogalmazott volna azzal kapcsolatban, hogy pontosan mi is volt Katalin hasi műtétje, az talán sértette volna a magánéletét, de megakadályozta volna azt is, hogy az elméletek elszabaduljanak.

Úgy véli, hogy a család azért nem nyilatkozik most többet, mert „nem akarják, hogy azzal vádolják őket, hogy az összeesküvés-elméleteket szajkózóknak kedveznek".

Ebben az esetben Katalin helyzetét súlyosbította az a tény is, hogy Károly király meglehetősen nyíltan beszélt a saját betegségéről. És amint a közösségi média megtudta, hogy Katalin erősen megszerkesztette a saját magáról és három gyermekéről készült brit anyák napi portrét, érthetően elszabadult a pokol.

Forrás: Page Six

Nyitókép: Profimedia