Katalin hercegné

Katalin hercegnének testdublőre van?

Katalin hercegnéről újabb összeesküvés-elméletek kezdtek el terjedni a közösségi médiában: most éppen az, hogy testdublőrje van.


A napokban megjelent az első videó a tervezett hasi műtétje óta lábadozó Katalin hercegnéről, a rajongóknak azonban ez sem elég bizonyíték a walesi hercegné jólétéről.

Pár napja a Sun közzétett egy felvételt, amin a walesi hercegnő látható férjével, Vilmossal egy farmon. A videó megjelenése óta azonban többen is elkezdték azt az álhírt terjeszteni, miszerint a videón nem is Katalin látható, hanem az ő testdublőre.

De mi az igazság?

Természetesen arra semmi bizonyíték nincsen, hogy a testdublőr elmélet igaz lenne, így ez valószínűleg egy újabb példa arra, hogy az interneten egyre több hamis álhír terjed Katalin állapotával kapcsolatban.

A Kensington-palota pedig közölte, hogy a hercegnő szépen gyógyul, és várhatóan húsvét után már vissza is tér a nyilvános feladatokhoz.

A kérdéses videó:

@tmz #KateMiddleton seemed to be in good spirits while out and about with #PrinceWilliam ♬ original sound - TMZ

Bár Katalin hercegné műtétje előtt is állandó beszédtéma volt a médiában, most, hogy hónapokra eltűnt a nyilvánosság elől, rengeteg elmélet terjedt róla az interneten. Ezek nagy százaléka azonban álhír, a palota ugyanis rendszeresen megerősítette, hogy Katalin szépen gyógyul, nincs ok az aggodalomra. A videón pedig jól látható, hogy a walesi hercegné szerepel. Az összeesküvés-elméleteket pedig azóta gyártják jobban, mióta Katalin elkövette a photoshoppos baklövését és egy nagyon átszerkesztett fotót posztolt a közösségi oldalán.

Fotó: Getty Images

(BBC)