Katalin hercegné nevet

Katalin hercegnét senki se látta műtétje óta - van ok aggódni?

Katalin hercegnét karácsony óta nem láthatta a nyilvánosság, mert tervezett hasi műtétjéből lábadozik. De miért rejtik el ennyire, és van-e okunk aggódni?


A walesi hercegné normális körülmények között azzal szokta tölteni a januárt, hogy újra a nyilvánosság elé áll és teljesítik királyi megbízatásait. Idén azonban nagyon más volt a helyzet. A zsúfolt december és a karácsonyi kiruccanások után mind Katalin és Vilmos herceg feltűnően visszafogottan viselkedett 2024 első heteiben. Sőt, a walesi herceg mindössze egyetlen önálló kiruccanást tett.

Aztán január 17-én a palota nyilvánosságra hozta, hogy a 42 éves walesi hercegné egy nappal korábban tervezett hasi műtéten esett át. Közel két hétig kórházban maradt, mielőtt haza tért volna, hogy otthon folytassa gyógyulását. Várhatóan csak húsvét után térhet vissza a szerepléshez.

Korábban már mi is beszámoltunk róla, hogy a héten Vilmos herceg váratlanul lemondta a néhai keresztapja tiszteletére rendezett eseményt, és emiatt az interneten felerősödtek a Katalin állapotával kapcsolatos aggodalmak és összeesküvés-elméletek. De mennyi ezek valóságalapja és van-e okunk aggódni a hercegné miatt?

Bár egy palotai forrás a PEOPLE-nek elmondta, hogy Katalin „továbbra is jól gyógyul”, a walesi hercegnőről szóló friss hírek hiánya aggodalomra adott okot. Annyit azonban tudni lehet, hogy nem rákos megbetegedés miatt kellett megműteni.

Katalin nyilvánosságtól való távolmaradásainak ismert okai:

  • Katalin hercegné szeretné fenntartani a normalitást három gyermeke számára
  • Csak a fontos információkat szeretné megosztani a nyilvánossággal
  • A nyilvánosságtól távol szeretne gyógyulni

Fotó: Max Mumby/Indigo/Getty Images