Vilmos herceg és Katalin hercegné a gyermekeikkel

Katalin hercegnét gyerekei megható ajándékokkal várták

Katalin hercegné lábadozását György herceggel, Sarolta hercegnővel, Lajos herceggel és Vilmos herceggel vidéki birtokukon, Anmer Hallban folytatja, mivel a gyerekek félévi iskolai szünete épp most van.


Korábban már mi is beszámoltunk róla, hogy a hírek szerint Katalin hercegné szépen gyógyul, ugyanis képes volt családjával elutazni vidéki birtokukra az iskolai szünet idejében. Várhatóan azonban továbbra is csak húsvét után tér vissza a királyi teendőihez.

A walesi hercegné családjának rettentően fontos, hogy minél előbb felépüljön, és ezért mindent meg is tesznek. A gyerekek például egy igen megható ajándékkal lepték meg édesanyjukat.

Katalin ajándékai a gyerekektől

Hazatérése után Katalin hercegnét kártyákkal, transzparensekkel és apró ajándékokkal fogadta György, Sarolta és Lajos. A család gyakran tölti az iskolai szünidőt a 10 hálószobás norfolki vidéki házukban, ahol a gyerekek jelenleg a berkshire-i Lambrook Schoolba járnak.

Míg Katalin lazít, addig Vilmos herceg különböző tevékenységekbe vonja be a gyerekeket, többek között pókvadászatra és csirketenyésztésre Anmer Hallban.

Károly király közelsége - aki szintén Norfolkban pihen rákdiagnózisa után -, pedig lehetővé teszi a sűrűbb látogatásokat.

Az angol kir\u00e1lyi csal\u00e1d tagjaiEzt a lehetetlen szabályt kell betartania a királyi család női tagjainak​Fotó: Instagram/dukeandduchessofcambridge

Fotó: Getty

(Marca)