Katalin hercegné

Katalin hercegné meglepő kijelentést tett a negyedik gyerek vállalása kapcsán

A walesi herceg és hercegné ezen a hétvégén ünnepli házassági évfordulóját: a pár tizenkét éve mondta ki az igent a Westminster apátságban.


Vilmos herceg és Katalin 2011-es házasságkötésük óta három gyermeket nevelnek: a 9 éves György herceget, a 7 éves Sarolta hercegnőt és a friss ötéves Lajos herceget.

A család mindig is népszerű volt a királyi rajongók körében, akik szívesen hallanak a kis királyi családtagokról − legyen szó György kedvenc Disney-filmjéről, Sarolta kifinomult snackjéről vagy Lajos első szavairól.

Vilmost és Katalint gyakran kérdezik arról, hogy tervezik-e ötfős családjuk bővítését, és az évek során többször nyilatkoztak arról, hogy szeretnének-e még több gyermeket.

Tavaly egy koppenhágai utazás során Katalin bevallotta, hogy elmereng, amikor a hivatalos kirándulásokon kisbabákat lát:

Vilmos mindig aggódik, amikor egyévesnél fiatalabbakkal találkozom. Olyankor úgy jövök haza, hogy azt mondom: legyen még egy.
Katalin hercegn\u00e9 ruh\u00e1kat hajtogat

Fotó: Jeremy Selwyn - WPA Pool/Getty Images

Egy nemrég elhangzott megjegyzésből azonban kiderül, hogy a párnak lesz-e még egy gyereke − ezzel egyszer s mindenkorra elintézve a találgatásokat.

A maidenheadi Baby Bankban tett látogatása során a walesi hercegné önkéntesekkel is találkozott, akik segítenek ruhákat, játékokat és felszereléseket osztani a rászoruló családoknak, és ő is segített kiválogatni és összehajtogatni néhány babaruhát.

Rebecca Mistry, a Baby Bank vezérigazgatója viccelődve megjegyezte, hogy az emberek mennyire elgondolkodnak, amikor meglátják a kicsi ruhákat:

Én viszont rájuk nézve azt gondolom, hogy nem akarok még egyszer keresztülmenni ezen.

Katalin úgy tűnt, egyetért a megjegyzéssel, mivel kuncogva azt mondta:

Már megtapasztaltam ezt.

Nyitókép: Max Mumby/Indigo/Getty Images

(Marie Claire)