Vilmos és Katalin

Vilmos herceg így kényezteti minden este Katalin hercegnét

Bár Katalin hercegné és Vilmos herceg talán a világ egyik legelfoglaltabb házaspárja, a walesi herceg mégis szán időt a nyüzsgő mindennapok végén egy romantikus gesztusra.


A hercegi pár szerelmi története jól ismert – köszönhetően A korona sorozatának is – és egyértelmű, hogy most is ugyan úgy törődnek a kapcsolatuk ápolásával, mint a kezdeti szakaszban.

A szerelmes pillantásoktól kezdve a nyilvános, diszkrét gesztusokig a pár számos módon mutatja ki egymásnak a szeretetét, ami minden bizonnyal hosszú házasságuk fő titka. Most pedig fény derült az egyik nem nyilvános gesztusról is, amit Vilmos herceg tesz Katalinért minden este, miután a három gyermekük már ágyban van.

Vilmos esti rutinja Katalinnal megmutatta, hogy a királyi család tagjai épp olyan halandó emberek, akár csak mi vagyunk. Nekik is szükségük van a lazításra egy hosszú nap után, és Vilmos erre különösen ügyel, hogy megtörténjen.

A pár egyik közeli barátja ugyanis elárulta, hogy Vilmos herceg minden este hoz feleségének egy italt, miután mindhárom gyermekük elaludt. Bár korábban az a pletyka terjedt, hogy Katalin kedvenc itala egy korsó Guinness, úgy tűnik, hogy ez téves információ volt.

A hercegné egyik közeli barátja ezt mondta:

„Vilmos minden este készít egy gin-tonikot Katalinnak. Ilyen különböző módokon törődnek egymással.”
Vilmos herceg \u00e9s Katalin hercegn\u00e9Vilmos herceg elbizonytalanodott Katalin hercegnével való kapcsolatát illetően​Fotó: Getty

Fotó: Getty Images