Kate Middleton és Vilmos herceg

Kate Middleton címváltozása keserédes pillanatokat okozhat Vilmos hercegnek

Bár Diana már régóta nincs köztünk, a királyi család jótékonysági programokon keresztül igyekszik fenntartani az egykori walesi hercegné hagyatékát. A közeljövőben egy olyan eseményre kerülhet sor, amiből Kate Middleton egy új címhez juthat, ezzel felbolygatva a családi dinamikát.


Miután Károly herceget egyszer hivatalosan királlyá koronázzák, a címe Vilmos hercegre száll majd. Ezekből adódóan logikusan következik, hogy Kate Middleton kapja a walesi hercegné titulust, ami egykori anyósának a címe volt.

Bizonyosan keserédes pillanat lesz ez a családnak, hiszen Diana nem csak nekik, hanem mindenki számára egy meghatározó személyiség volt, valamint jótékonykodásaival és cselekedeteivel mindenki emlékezetébe bevéste magát. Halála az egész világ számára egy tragikus nap volt. Mivel a fiáról és az ő feleségéről van szó, így bezárul a kör, és egy új személyt említhetünk majd ezzel a ranggal.

A megható, mégis keserédes alkalomra egyes források szerint hamarabb kerülhet sor, mint azt gondolnánk. Királyi szakértők szerint a királynő két éven belül lemondat hatalmáról, ami az eddigi címeket teljesen felkavarhatja.