a királyi család

Egy szépségszabály, amit rendszeresen megszegnek a királyi család tagjai

A brit királyi család tagjai közül Katalin, Diána és Meghan is megszegte már ezt a királyi szépségszabályt.


A hölgyek a királyi szépség etikett és a szigorú szabálykönyv betartásával klasszikus és időtlen megjelenést biztosítanak maguknak. A leginkább dokumentált irányelv a körmökre vonatkozik, és bár a szabály nem protokolláris, mégis széles körben követik.

A királyi körmöknek rövidnek és tisztának kell lenniük, négyszögletes formára vágva. A színe pedig világos, semleges árnyalatú lehet.

A néhai Erzsébet királynő köztudottan az Essie halvány rózsaszín Ballet Slippers árnyalatát részesítette előnyben, és állítólag a legtöbb családtag is ezt a királyi körömlakkot használta.

Bár a semleges árnyalatok számítanak a normának, a Mountbatten Windsor nőit - különösen a fiatalabb generációt - többször láttuk már felrúgni a szabálykönyvet, és maximálisan meg tudjuk érteni őket. Íme 4 alkalom, amikor a királyi nők megszegték a körömetikettet.

Katalin hercegné

Katalin hecegn\u00e9 Lajos herceggel s\u00e9t\u00e1l k\u00e9zen fogva

Getty


A walesi hercegné ritkán szegi meg a szabályokat. Idén azonban a Szent György-kápolnába tartott hagyományos húsvétvasárnapi istentiszteletre, mikor sokkolta a rajongókat körömszínével. Katalin hercegné élénk kék Catherine Walker kabátruháját mélyvörös manikűrrel kombinálta.

Meghan Markle

Meghan Markle terhesen \u00e1ll \u00e9s fogja pocakj\u00e1t

Getty


Meghan Markle meglepetésszerűen jelent meg 2018-ban a British Fashion Awards-on. Harry felesége díjat adott át esküvői ruhája tervezőjének, a Ginvenchy-nek. Meghan egy egyvállas, fekete Givenchy-ruhát viselt, és egy sötét szilvás manikűrt választott.

Diána hercegné

Di\u00e1na hercegn\u00e9 1995-ben egy g\u00e1l\u00e1n

Getty


Diána hercegné második legikonikusabb megjelenése – a bosszúruhája utána – a fekete Jacques Azagury ruha volt. Ahogyan a bosszúruhához, így ehhez is vörös manikűrt választott az 1995-ös gálaesten a Bridgewater Hpuse-ban.

Beatrix hercegnő

Beatrix hercegn\u0151

Getty


Beatrix hercegnő ritkán sérti meg a királyi szépségápolási etikettet, de 2015-ben a Victoria & Albert Múzeumban megrendezett Alexander McQueen: Savage Beauty kiállítás megnyitóján eltért a nude körmöktől.

Az est tervezőjének tiszteletére Beatrix hercegnő egy fekete McQueen-ruhát viselt, és a megjelenést egy mélybarna árnyalatú manikűrrel kombinálta.

Nyitókép: Getty

Marie Claire