Lajos herceg 2022. júniusában a királynő platina jubileumán

Lajos herceg táncmozdulataival ellopta a show-t Károly szülinapján

Lajos herceg volt nagyapja születésnapi ünnepségének fénypontja. Június 15-én a királyi család magas rangú tagjai összegyűltek, hogy az éves Trooping the Colour parádéval ünnepeljék III. Károly király hivatalos születésnapját.Lajos és idősebb testvérei, György herceg és Sarolta hercegnő hintón utaztak a történelmi eseményre édesanyjukkal, Katalinnal, aki először jelent meg nyilvánosan, mióta márciusban megosztotta a rákdiagnózisát.

Később a nap folyamán Lajosról készült egy felvétel, amint a Buckingham-palota erkélyéről figyelte az elhaladó parádét, miközben táncolt, a királyi nézők legnagyobb mulatságára.

Lajos hercegnek van ritmusérzéke

− írta az egyik felhasználó a fiatalember táncmozdulatairól az X-en (korábban Twitter).

Kedves Lajos herceg és a kis vidám lelke

− írta egy másik, míg egy felhasználó így kommentálta:

Lajosnak olyan szórakoztató személyisége van. Boldogan és pajkosan szórakoztat mindenkit.

Vilmos herceg, Kamilla királyné és az uralkodó is részt vett az évente megrendezett eseményen, amelynek során Lajost is látták, amint elalvást színlel, a palota függönyének zsinórjaival játszik, és a műsor vége felé ásítozik.

Nem ez az első alkalom, hogy Lajos egy fontos királyi ceremónián a figyelem középpontjába kerül. A 2022 júniusában megrendezett platina jubileum során − amellyel a néhai II. Erzsébet királynő 70 éves trónra kerülését ünnepelték − Lajos vicces arcokat vágott.

2023 decemberében is elterjedt egy videó az ifjú királyi herceg pimasz pimaszkodásáról. A videón, amelyen Lajos és testvérei édesanyjukkal egy bababankot látogattak meg, Sarolta hercegnő ruhákat hajtogat, hogy segítsen a jótékonykodóknak. Lajos eközben titokban a háta mögött a ruhakupacát gyarapította, növelve ezzel a munkaterhét.

A királyi nézők hamar felfigyeltek a pajkos bohóckodására a videóban, az egyik rajongó pedig azt írta:

Lajos herceg igazi kisöccs energiákat sugároz.

Forrás: Bustle

Nyitókép: Getty Images