Madonna egy koncert közben

Madonna meztelenül mutatta be ​vadiúj NFT-kollekcióját

A napokban debütált Madonna új NFT-kollekciója, melyben többször is meztelenül van ábrázolva a világhírű énekes. A 3D-s videókon a legszürreálisabb jelenetsorok lettek megjelenítve, melyeket nehéz szavakkal leírni, hiszen aki nem látja, el sem hiszi.

A 63 éves popikon a Beeple-lel társult annak érdekében, hogy közösen megalkossák az erotikus tartalmakkal hevített, Mother of Creation nevet viselő kollekciót. A több képet és animált videót tartalmazó gyűjteményben a világsztár teljesen kitárulkozva utal olyan fontos kérdésekre, mint az anyatermészet védelme és a globális felmelegedés.

Az eladásokból származó bevételt természetesen jótékony célokra fordítják. Elsősorban a National Bail Out, a V-Day és a Voices of Children alapítványok részesülnek majd a támogatásokból, emellett Madonna meggyőződése, hogy fontos témákra is felhívta ezzel a figyelmet a tőle megszokott, polgárpukkasztó módon.

A megjelenés után közzétettek egy interjút, melyben a művésznő nyíltan tudott beszélni a munkálatokról, a témákról és a megvalósítási ötletekről. A végeredményben olyan jelenetek láthatók, melyeken Madonna digitálisan megformált avatárja teljesen meztelenül megszül egy fát, pillangókat, valamint egy robot százlábút is.

„Azt mondtam, hogy van egy erdő, amiből csúszómászó bogarak jönnek ki. Egy városi, kiégett, posztapokaliptikus táj kell, ahol ez az óriási fa nő ki belőlem. Ezt csak azért mondom el neked, mert végül mindezeket a dolgokat megcsináltuk. Csak végül szétválasztottuk őket"

— olvashatjuk a sztár szavait az In Touch Weekly cikkében.

A projekten egyébként egy teljes éven keresztül dolgoztak, Madonna elmondása szerint pedig semmi megbotránkoztató nincs a jeleneteken, hiszen csak az látható rajtuk, amit a nők már az idők kezdete óta csinálnak, vagyis szül.

Nyitókép: Shutterstock