Meghan Markle fehér felsőben

Meghan Markle-t kegyetlennek nevezte apja - ez az oka

Meghan Markle apja, Thomas Markle kegyetlennek nevezte lányát és viselkedésére nem talál mentséget.


A családtól elhidegült Thomas Markle szeretne találkozni unokáival, mielőtt túl késő lenne.

„Összetört a szívem. Nagyon feldúlt vagyok. Ez kegyetlen dolog egy nagyszülővel szemben, megtagadni a jogot, hogy láthassa az unokáját”

– mondta Thomas Markle a Good Morning Britain című műsorban hétfőn.

Azok után, hogy Meghan és Harry herceg 2018-as esküvője előtt rajtakapták, hogy pénzért paparazzi fotókat árult, és többször is szidta lányát és férjét a nyilvánosság előtt, Thomas állítja, hogy ártatlan és semmi rosszat nem tett. Sőt, lányát kegyetlennek tartja, amiért elzárja előle unokáit.

„Kaliforniában valóban beperelhetem, hogy láthassam a 4 éves Archie herceget és a 2 éves Lilibet hercegnőt, de ezt nem akarom megtenni. A másik dolog az, hogy nem tettem semmi rosszat. Semmi sem utal arra, hogy rossz ember vagyok.”

A 79 éves, nyugdíjas televíziós világosító azt állította, hogy ő egy igazán szerető apa, és hogy a 42 éves lánya tudja ezt.

„Nincs mentség arra, hogy így bánik velem, nincs mentség arra, hogy így bánik a gyermekei nagyszülőjével”

– folytatta.

Thomas a Meghanhoz fűződő elhidegülését Harry és apja, III. Károly király feszült viszonyához hasonlította.

„Károly király sem tett semmi rosszat, és tőle is ugyanúgy tagadja a gyerekeket, mint tőlem”

– állítja.

Harry májusban Meghan nélkül vett részt Károly és Camilla királynő koronázási ünnepségén, de csak néhány órát töltött az Egyesült Királyságban, mielőtt visszatért Kaliforniába. Azóta is távol tartja magát a királyi család többi tagjától.

Meghan megbocsáthatatlannak nevezte apja árulását a lesifotós balhéja miatt, amikor ő és Harry 2021-ben interjút adtak Oprah Winfreynek. Így nem valószínű, hogy apja nyilatkozataitól megenyhül a szíve.

Nyitókép: Getty