Meghan Markle és Harry herceg

Meghan Markle Diána 8 millió forintos óráját viselte egy bejelentéshez

Alig néhány órával azt követően, hogy Meghan Markle és Harry herceg újra elindították weboldalukat, a Sussex.com-ot, a színésznő egy új portré fotót tett közzé, melyen Diána hercegné régi óráját viseli.


Meghan a portréval újonnan induló podcastjét jelentette be és azt mondta, hogy rendkívül boldog és izgatott most, hogy belevág az új sorozatba.

A pár 18 millió fontos Spotify-szerződése tavaly év elején lejárt, így most a Lemonada szerződtette Meghan korábbi sorozatát, az Archetypes-t is. A bejelentést a Sussex.com-on tették meg, mindössze 24 órával a weboldal elindítása után, egy új portréfotóval, amelyet Meghan barátja, Misan Harriman készített.

Meghan a portrén egy 310 font értékű szürke Totem ruhát és egy 17 800 font értékű arany Cartier-órát visel, amely egykor férje, Harry herceg néhai édesanyjának, Diána hercegnének a tulajdona volt.

Ezen kívül volt rajta még egy 5000 font értékű Cartier Love karkötő is, amelyet már többször viselt a múltban, és állítólag Harrytől kapta ajándéka, még a románcuk kezdeti időszakában.

Utalva arra, hogy más projektekkel is készülhetnek, Meghan azt mondta, hogy az üzlet „fantasztikus módja a 2024-es év indításának”, és hogy alig várja, hogy megossza a nagyérdeművel az új podcastot.

Mindezt akkor mondta, mikor a napokban leszálltak Harryvel Vancouverben, hogy megkezdjék három hónapos kanadai látogatásukat.

Fotó: Getty Images

(Daily Mail)