Katalin hercegné

Katalin hercegné nagy átalakulásban van, és mi észre sem vettük

Katalin hercegné nemrég kedvenc emojijain viccelődött (a szív a síró emojival és a hisztérikus nevető emoji, amikor a dolgok rosszul mennek), és azzal ugratta férjét, hogy kin van a sor aznap este, hogy elkészítse a vacsorát.


Ez a fenti is arra utal, hogy a királyi rajongók mostanában egy könnyedebb, elérhetőbb Katalint látnak − és ez nem véletlen. Egy forrás szerint a hercegné sokkal „stratégiaiasabb" lett, ami az imidzsének modernizálását illeti.

A 41 éves háromgyermekes anyuka még kiemelkedőbb szerepet vállal II. Erzsébet királynő 2022 szeptemberében bekövetkezett halála óta, ehhez pedig tökéletesen akar kinézni és játszani a szerepet.

Katalin a királynő halála óta jobban érzi a reflektorfényt, mint valaha. Életének egy új szakaszában van, és azt akarja, hogy az arculata és a tettei ezt tükrözzék. Korábban a tökéletes, nőies feleséget, anyát mutatott magából. Most azonban erőteljes és kedves humanitárius vezetőként akarja láttatni magát

− mondja a forrás.

A walesi hercegné nem sokkal a királynő halála után találkozott a tanácsadóival, hogy megvitassák az arculatát. Csapata Katalin rokonszenvére akart összpontosítani, hogy képes kapcsolatot teremteni az emberekkel.

Katalin hercegn\u00e9

Fotó: Getty Images

Stílusának átalakulása a terv egyik jelentős eleme. Elkezdte felváltani a fodros ruhákat power suitokkal és lazább megjelenésekkel.

Szeretné, ha az emberek erős vezetőnek látnák, olyasvalakinek, aki képes átvinni a királynői címet egy új generációban. Nadrágokat, lazább ingeket és megfizethető árú ruhákat visel, a hosszú ruhákat és a magassarkúkat félretette.

A forrás szerint Katalin lépéseiben A korona közelgő utolsó évada is közrejátszik, amely a Vilmossal való korai románcát mutatja be. Úgy véli, hogy a Netflix sikersorozatában „nagyon kiváltságos, szerelmes fiatal nőként" fogják ábrázolni, és meg szeretné előzni az ennek következtében esetlegesen megjelenő negatív sajtót. Nem akarja, hogy többé Vilmos kötelességtudó feleségeként lássák, hanem mint egy kiteljesedett nőt, akivé vált.

Katalin minden eddiginél jobban ráhangolódott a szívéhez legközelebb álló ügyekre. Fő fókuszában mindig is a gyerekeket segítő jótékonysági szervezetek álltak. Már az anyává válás előtt is vonzódott ehhez. Amellett, hogy különös érdeklődést mutat a fiatalok mentális egészsége iránt, Vilmossal elkötelezetten támogatja a klímaváltozással foglalkozó szervezeteket.

A növekvő királyi felelősségek közepette Katalin még mindig megtalálja a módját, hogy saját gyermekeit is előtérbe helyezze; ő és Vilmos gyakorlatias szülők, és nem akarja, hogy ez megváltozzon. A pár visszavett a kötelezettségeikből, amíg a gyerekek őszi szüneten voltak, majd november 2-án visszatértek a munkához Skóciában.

A napi rutinjára gyakorolt hatás ellenére Katalin készen áll a munkára.

A királynő magasra tette a mércét, és Katalin minden eseményre úgy megy ki, hogy érzi ezt a terhet. De őszintén szereti a munkát, amit csinál, így ez egyfajta örömteli nyomás

− mondja a forrás. Vilmos minden bizonnyal egyetért azokkal a változásokkal, amelyeket Katalin eszközöl. Feleségéhez hasonlóan ő is lazított az elmúlt hetekben, hogy megmutassa, a királyi család olyan, mint mi − júniusban például egy brit éjszakai klubban látták táncolni néhány régi cimborájával.

Forrás: US Magazine

Nyitókép: Getty Images