Paris Hilton

Paris Hilton elárulta, miért a London nevet adta kislányának

Paris Hilton és férje, a 43 éves Carter Reum bejelentették, hogy 2023 novemberében béranya segítségével lett egy gyönyörű kislányuk − így már két gyermek büszke szülei. A sztár most azt is elárulta, hogy miért pont a London nevet választotta újszülött kislányának.


Paris az iHeartRadio podcastjének, az I Am Paris-nak egy nemrég megjelent epizódjában a lánya teljes nevét is elárulta a világnak: London Marilyn Hilton-Reum. Sőt, Hilton arra is szakított egy kis időt, hogy megossza a lánya neve mögött álló édes történetet.

Azért választottam a London nevet, mert ez az egyik kedvenc városom a világon

− magyarázta a hallgatóknak.

Majd így folytatta:

Már kislánykorom óta arról álmodoztam, hogy lesz egy London nevű kislányom. Szerintem olyan aranyosan hangzik együtt a Paris és a London, így együtt ez egy gyönyörű és egyedi név.

Ami a baba középső nevét illeti? Az epizód során Hilton elárulta, hogy a lányát egy különleges családtagjáról akarta elnevezni: a nagymamájáról.

A nagymamám, Marilyn előtt akartam tisztelegni. Szerintem ez egy gyönyörű név. Phoenixnek, a kisfiamnak pedig a középső neve Barron, ami a nagyapám neve. És ez egy tisztelgés volt mindkettőjük felé, mert nagyon szeretem őket

− mondta.

A podcast epizód nem sokkal azután került bemutatásra, hogy Hilton az Instagramon meglepte rajongóit a kis Londonról készült első fotókkal. Az első pillanatképen a büszke anyuka a kislányát tartja a karjában, aki egy cuki rózsaszín felsőt visel, hozzá illő tütüszoknyával és egy rózsaszín sapkával, amelyet egy masni díszít.

Eközben a második fotón egy eddig soha nem látott képet láthatunk a négytagú családról, ahol Reum az egyéves kisfiát, Phoenixet tartja a kezében. Hilton a következő képaláírást írta a poszthoz:

Bemutatkozik London Marilyn Hilton-Reum. Amióta az eszemet tudom, arról álmodtam, hogy legyen egy London nevű lányom. Annyira hálás vagyok, hogy itt van. Igazán nagyra becsülök minden pillanatot, amit vele töltök. Phoenixszel együtt az én angyalbabáim olyan szeretetet mutattak nekem, amiről nem is tudtam, hogy ilyen mély lehet, mielőtt az anyjuk lettem.

Forrás: PureWow

Nyitókép: Profimedia