Katalin hercegné

Katalin őszintén beszélt a rákkezeléséről: „vannak jó és rossz napok"

Katalin hercegné üzent rajongóinak és támogatóinak a Trooping the Colour előtt.


Middleton június 14-én jelentette be, hogy részt vesz a június 15-i királyi születésnapi felvonuláson, és reméli, hogy a nyár folyamán részt tud venni „néhány nyilvános kötelezettségen”.

Ez egy nagyon pozitív hír a walesi hercegné állapota kapcsán, aki március végén jelentette be, hogy rákos kezeléseken vesz részt.
Katalin arról is beszélt, hogy „még néhány hónapig” folytatódik a kemoterápiás kezelése, és „még nincs túl a nehezén”.

Azt írta:

Jól haladok, de mint mindenki, aki kemoterápián megy keresztül, tudja, vannak jó és rossz napok. A rossz napokon az ember gyengének, fáradtnak érzi magát, és kénytelen engedni a testének, hogy pihenjen. De a jó napokon, amikor erősebbnek érzed magad, a lehető legtöbbet akarod kihozni abból, hogy jól érzed magad.

Az üzenetet a walesi család Instagram-fiókján osztották meg a hercegnéről készült új portréval együtt, amelyet Matt Porteous készített. A képen Middleton sztoikusnak nyugalommal áll egy fa előtt kedvenc skinny farmerjában és csíkos bézs blézerében.

Tanulok türelmesnek lenni, különösen a bizonytalansággal szemben. Minden napot úgy veszek, ahogy jön, figyelek a testemre, és megengedem magamnak, hogy kihasználjam ezt a szükséges időt a gyógyulásra

− folytatta.

Forrás: Glamour

Nyitókép: Shutterstock