Rihanna és párja ASAP Rocky a 2023-as Met-gálán

Végre kiderült Rihanna második gyerekének igen szokatlan neve

Egy hónappal a születése után a rajongók végre megtudhatták Rihanna és A$AP Rocky második gyerekének nevét. A szokványos jelző pedig egyáltalán nem elmondható róla.


A The Blast által megszerzett születési anyakönyvi kivonat szerint a sztárpár Riot Rose Mayersnek nevezte el fiát. A kivonatból az is kiderült, hogy Rihanna második gyermeke augusztus elsején született a Los Angeles-i Cedars-Sinai kórházban.

A 35 éves énekesnő és a 34 éves rapper úgy tűnik, hogy hagyományt teremtett a névadással, ugyanis első gyermeküknek is R kezdőbetűs nevet adtak. A pár nem sokkal korábban, 2022 májusában köszöntötte első fiát, RZA Athelston Mayerst, akit a Wu-Tang Clan vezetője, RZA tiszteletére neveztek el.

A rajongók úgy gondolják, hogy második gyermekük neve A$AP Rocky legutóbbi, júliusban megjelent „Riot” című számára utalhat, amelyben Pharrell Williams is közreműködött.

Miután a múlt hónapban bejelentették kisfiuk születését, az Entertainment Tonightnak nyilatkozó források azt mondták, hogy az újdonsült szülők „a szülői lét első napjait a nyilvánosságtól távol töltik majd, és nem tervezik még megosztani a nagynyilvánossággal második gyermeküket”.

@lopphovanthemy.imc Bài hát mở màn của Rihanna tại Super Bowl 2023 #Rihanna #SuperBowl2023 #BBHMM ♬ nhạc nền - Lớp phó văn thể mỹ

Nyitókép: Getty