Katalin és Sarolta

Sarolta hercegnő ezzel lepte meg Katalint, hogy meggyógyuljon

A walesi hercegné már január óta hiányzik a nyilvánosság elől, ugyanis tervezett hasi műtéten esett át az év elején, és azóta is lábadozik. Családja pedig igyekszik aranyos kis gesztusokkal gyorsítani Katalin hercegné gyógyulásán.


Most, hogy Katalin újra Windsorban van, a királyi családhoz közel álló forrás szerint szerettei még támogatóbbak, mint eddig voltak. Különösen György herceg, Sarolta hercegnő és Lajos herceg szeretik kényeztetni a hercegnét.

„Mindannyian mindent megtesznek azért, hogy Katalin jól érezze magát”

– mesélte egy forrás az OK! magazinjának.

„A házuk tele van Katalin kedvenc virágaival, kényelmes takarókkal és párnákkal, valamint a kedvenc nassolnivalóival. Mesét olvastak anyjuknak, teát vittek neki és még lefest is főztek”

– folytatta a forrás.

Sarolta hercegnő különleges ajándéka

Sarolta hercegnő azonban picit jobban bedobta magát, mint fiú testvérei. Még egy külön programot is leszervezett számára, hogy segítsen neki a felépülésben. A forrás elmondása szerint Sarolta „spa napot szervezett” Katalinnak.

A jelenlegi orvosi tanácsok alapján a walesi hercegnő várhatóan csak húsvét után térhet vissza a királyi feladatokhoz, de hivatalosan még nem tudni, mikor lép először a nyilvánosság elé. Tegnap azonban már látták kocsiban ülni.

Fotó: Getty Images