Vilmos herceg és Katalin hercegné egymást fogják

Vilmos herceg édes titkot árult el feleségéről

Vilmos herceg egy ritka személyes tényt árult el feleségéről, Katalin hercegnéről, amit egy poénnal egészített ki. Ez pedig megolvasztotta a rajongók szívét egy fontos napon.


Március elsején a királyi pár Szent Dávid napját, azaz Wales védőszentjének napját ünnepli, mely rendkívül közel áll Katalin és Vilmos szívéhez.

Az elmúlt években a pár már többször is ellátogatott Walesbe e nap alkalmából, többek között 2022-ben is, amikor Abergavenny városában tettek egy sétát. Ott megálltak, hogy beszélgessenek rajongóikkal, akik a piacon gyűltek össze és dacoltak a hideg időjárással is, csak hogy beszélgethessenek velük. Ekkor Vilmos egy személyes titkot árult el feleségéről, Katalinról.

A fagyos időjárás ellenére sokan boldogan beszélgettek a királyi párral, mikor Vilmos egy személyes titkot árult el Katalinról. Miután a walesi herceg kezet fogott egy rajongójával a feleségére mutatott és ezt mondta:

„Neki van a leghidegebb keze.”

Majd egy humoros mondattal folytatta:

„De azt mondják: >>Hideg kéz, meleg szív<<.”

Idén sajnos egyikőjüktől sem hallhattunk vicces megjegyzéseket Szent Dávid-napján, ugyanis Katalin hercegné még mindig otthon lábadozik a tervezett hasi műtétje után, Vilmos pedig visszavett a nyilvános szereplésből, hogy családja mellett tudjon állni. Mi pedig reméljük, hogy a herceg 12 év házasság után is melegen tartja Katalin szívét.

Katalin hercegn\u00e9 \u00e9s Vilmos herceg az esk\u00fcv\u0151j\u00fck\u00f6nFotó: Getty

Nyitókép: Getty

(Mirror)