5 dolog, amit nem tudtál a Squid Game-ből ismert Hoyeon Jungról

5 dolog, amit nem tudtál a Squid Game-ből ismert Hoyeon Jungról

Az előző évben a Squid Game érte el az legnagyobb sikert az összes sorozat közül. A közönség által az egyik legkedveltebb karaktert, a taktikus és leleményes észak-koreai disszidens lányt Hoyeon Jung alakította, akinek azóta karrierje folyamatosan felfelé ível. Öt érdekességet hoztunk a napokban a Vogue címlapjára is felkerült fiatal színésznő életéről.


1. Sztárokkal barátkozott már azelőtt, hogy befutott volna a széria

Szoros barátságot ápol a Blackpink zenekar énekesnőjével, aki a sorozat egyik zsúfolt forgatási napján egy food truckkal lepte meg az egész stábot.

2. Modellkedett már korábban is

2013-ben részt vett a Korea's Next Top Model szépségverseny negyedik évadában, ahol a dobogó második szintjére léphetett fel.

3. A koreai színésznők között ő rendelkezik a legtöbb Instagram-követővel

A sorozat utáni ismertségének köszönhetően villámgyorsan nemzetközi ismertségre tett szert, aminek következtében pár nap alatt 15 millió felett volt a követőinek száma. A Vogue szerint, ha így halad tovább, akkor ő lehet egész Dél-Korea legnépszerűbb színésznője.

4. Hasonlóságot fedezett fel sorozatbeli szerepe és saját élete között

A forgatási időszak alatt Jung bele tudta magát képzelni a kitalált karakterének jellemébe, ugyanis amikor külföldön lakott, távol az otthonától és szeretteitől, akkor sokszor neki is nehezére esett szembenézni a világgal. Amikor nehézségbe ütközött, akkor neki kellett megoldania a problémát, emellett sokszor volt magányos is. Ebből az élettapasztalatból töltekezve meg tudta érteni karakterének a döntéseit és stílusát, ezek után pedig tökéletesen át tudta adni az életéért küzdő játékos személyiségét.

5. Jelenleg egy másik sorozatszárral randevúzik

A híresztelések szerint Jung egy párt alkot a Reply 1988, A szobalány és az Extrém meló című produkciókból ismert Dong-hwi Lee-vel.

Nyitókép: Instagram/hoooooyeony