Taylor Swift és Travis Kelce 2023. október 15-én New Yorkban

Travis Kelce nem tudta, hogy viselkedjen Vilmos herceggel találkozásukkor

Az amerikaifocista nem volt biztos benne, hogy meg kell-e hajolnia a walesi herceg és két gyermeke előtt.

Travis Kelce testvérével, Jason Kelce-szel közös podcastműsorában nemrég arról beszélt, milyen volt párja, Taylor Swift Eras turnéja londoni koncertjein részt venni a Wembley Stadionban, néhány nappal ezelőtt. Kelce ezek egyikén Vilmos walesi herceggel és két nagyobb gyerekével is találkozott, sőt, közös fotó is készült róluk.

„Ott volt a kis Györggyel és Saroltával. Abszolút öröm volt velük találkozni. Nem voltam biztos benne, hogy meg kell-e hajolnom előttük, meg kell-e pukedliznem, vagy csak legyek egy amerikai idióta, és kezet rázzak velük: 'Szia, haver'. Udvariasak akartunk lenni”

– fogalmazott a Kansas City Chiefs játékosa.

Jason ezután közbeszólt, és elmagyarázta, hogy mivel nem hivatalos királyi eseményen vannak, nem kötelesek meghajolni.

A királyi család honlapja szerint nincsenek kötelező viselkedési kódexek arra nézve, amikor a királlyal vagy a királyi család bármely tagjával találkozik valaki, de ha a hagyományőrzés mellett döntenek, a férfiaknak elég csak a fejükkel biccenteni.

Kelce amellett, hogy Vilmosékkal fotózkodott, Swift koncertjének egy pontján maga is megjelent a színpadon.

Az I Can Do It With a Broken Heart című szám alatt a popsztár a színpadon öltözött át a háttértáncosai segítségével, közben Kelce szmokingba és cilinderbe öltözve mutatta be legjobb táncmozdulatait, miközben azt imitálta, mintha megigazítaná barátnője sminkjét, majd a színpad közepére vitte Swiftet, aki folytatta a koncertet.

Kelce több turnéállomáson is részt vett már, de ez volt az első alkalom, hogy csatlakozott az énekesnőhöz a színpadon.