Szülők és gyerekeik a szabadban

4 kihagyhatatlan program a tavaszi szünetre

Itt a húsvét és a tavaszi szünet, 4 szuper, családbarát programot ajánlunk.


1. Húsvéti kalandhétvége a Normafán (március 29. - április 1.)

Közös kalandra hívja az érdeklődőket a Landventure, a Svábhegyi Csillagvizsgáló, a Normafa 477 Hütte-Terasz, a Normafa Rétes és Lángos Pavilonok, valamint a Normafa Síház. A háromnapos eseményen a Normafa rejtett kincseit kell megtalálni.

A kalandhétvégén résztvevők számos kedvezményben részesülhetnek az eseményt szervező helyeken.

További információ itt.

2. Ugorj képbe! - Tavaszi szünetelő (április 3.)

A Családi délelőttök a Nemzeti Galériában eseménysorozat részét képező tárlatvezetésen különleges szempontból vizsgálják meg a festményeket és a szobrokat.

„Vajon milyen érzés lenne, ha egyszer csak a festményben találnánk magunkat? Milyen illatokat, ízeket éreznétek, mit tapintanátok, mire gondolnátok? A program során lehetőségetek lesz kipróbálni magatokat különböző hősök szerepében, vagy éppen a napfényes réten ülve heverészni”

– olvasható az MNG oldalán.

Tavaszi szünetelő | Ugorj képbe!

Tavaszi szünetelő | Ugorj képbe!

www.facebook.com

3. Cseresznyevirágzás Budán (április 6.)

A Budai Arborétum sétája során többek között megtekinthetjük a Japán nemzeti jelképének számító, virágzó cseresznyefákat, mely az országban az év legnagyobb eseményének számít. Emellett bejárhatjuk az arborétumot a sziklakertek, örökzöldek, különleges növények és az arborétum legidősebb, 120 éves fái között szemlélődve.

A Budai Arborétumba a belépés ingyenes, a helyszíni vezetésért azonban fizetni kell.

További információ itt.

4. RisoPlanter Flolárium Workshop (április 6.)

A kiscsoportos műhely foglalkozáson egyedi üvegkertet készíthetnek a résztvevők egy választott edényzetbe, pozsgás növények és természetes dekorelemek felhasználásával. A 2-2,5 órás workshopon emellett megismerhetjük a pozsgás növények fajtáit, igényeit és jellegzetességeit, valamint az egyedi rétegzési technika szerepét is.

További információ itt.

Nyitókép: Shutterstock