Taylor Swift

Ezért utasította vissza Taylor Swift élete első Oscar-meghívását

Suttogtak arról, hogy Taylor Swift idén megjelenhet az Oscar-gála vörös szőnyegén, és sokan remélték, hogy Emma Stone és Margot Robbie mellett találja majd magát. De nem így történt.


Az énekesnő nemrég fejezett be egy sor szingapúri koncertet, és most egy kis pihenőre készül, amíg májusban el nem indul Eras turnéjának európai szakasza, ami azt jelenti, hogy rajongói számítottak rá, hogy megjelenik vasárnap este a Los Angeles-i Dolby Theatre-ben.

Persze az énekesnőnek sűrű éve volt. Amellett, hogy a világot járja koncertjeivel, Grammy-ket gyűjt és új zenéket ad ki, Taylor új kapcsolata is dübörög az NFL-sztár Travis Kelce-szel, és a saját koncertjei között a focimeccseire is ellátogat.

De mivel a pletykák szerint Taylor hatalmas karrierévét első Oscar-gálára való elutazásával akarta megkoronázni, sokan vártak rá a vörös szőnyegen.

Katy Mullan producer, aki az idei show mögött állt, azt mondta az Indie Wire-nak:

Figyeljetek, mindannyian szeretjük Taylort. Ő a legjobb szurkolótábor, akit csak lehet, bármilyen közönségben, legyen szó akár az NFL-ről, akár egy díjátadóról. Szóval, ha fel akar szállni egy repülőre, és el akar jönni az Oscar-gálára, akkor tartunk neki egy helyet.
Taylor Swift

Fotó: Profimedia

Úgy tűnik azonban, hogy az énekesnő ezúttal visszautasította a meghívást. Taylor korábban még nem vett részt a ceremónián, bár a Vanity Fair éves Oscar afterpartyjának vendége volt már, utoljára 2016-ban. Tekintettel arra, hogy szombaton, 9-én fejezte be a szingapúri fellépéssorozatát, és 17 órás repülőút várta Los Angelesbe, ráadásul az koncertek alatt köhögő Taylorról készült videók vírusként terjedtek, érthető, ha nem vállalta, és csak a jól megérdemelt pihenésére vágyott.

Az Eras Tour előzenekara, Sabrina Carpenter azonban eljött, és még Barry Keoghan-nal is flörtöltek egy kicsit.

Forrás: Marie Claire UK

Nyitókép: Profimedia