Taylor Swift

Taylor Swift Diána hercegnét utánozza öltözködésével

Taylor Swift sportos stílusát nem tudjuk nem szeretni, és legújabb megjelenése csak újra alátámasztotta ezt.


Nemrég az énekesnőt kollégájával és barátjával, Keleigh Tellerrel kapták lencsevégre, ahogy egy New York-i stúdióba érkeznek, Swift pedig a leglazább összeállításban toppant be. Egy átlagos, szabadnapos naphoz illően egy Shania Twain nyomott mintás pólót viselt a Daydreamer LA-től, fekete biciklisnadrágot, zöld fodros zoknit és egy Ganni x New Balance 1906R edzőcipőt.

Taylor Swift

Fotó: Getty Images

Mindezt egy Still Here New York apukasapkával, egy Louis Vuitton táskával és egy fekete napszemüveggel egészítette ki. Az öltözéke erősen emlékeztetett Diána hercegné időtlen „most léptem ki az edzőteremből” stílusára (gondoljunk csak a 90-es évekbeli biciklis nadrágos korszakára).

Di\u00e1na hercegn\u00e9

Fotó: Getty Images

Swift előszeretettel fordul a sportos ruhákhoz. Szintén ezt az esztétikát mutatta májusi szettje, amikor egy NYU-s pulcsiban, egy rakott miniszoknyában és egy edzőcipőben randizott az akkori barátjával, Matty Healyvel, júniusban pedig egy Free People miniszoknyát és egy csíkos gombfelsőt vett fel.

Úgy tűnik, mostanában a 33 éves lány laza, sportos stílusa még inkább felerősödött, mióta hivatalosan is együtt vannak új kedvesével, Travis Kelce-szel.

Szeptemberben Swift egy Chiefs széldzsekiben ment az NFL-sztár meccsére, amelyet egy fehér, Dôen által készített, kivágott tank topra húzott, és Ksubi farmer rövidnadrággal, illetve egy pár piros-fehér New Balance 550 edzőcipővel kombinált.

Taylor Swift 2023. okt\u00f3ber 1-j\u00e9n a Chiefs meccs\u00e9n

Fotó: Getty Images

Október 1-jén egy másik Chiefs meccsen is részt vett egy fekete, hosszú ujjú crewneck pulóverrel, egy Area díszes farmer sortban és egy Christian Louboutin térdig érő csizmában, amivel feldobta átlagos meccsnéző öltözékét.

Forrás: Popsugar

Nyitókép: Getty Images