Travis Kelce és Taylor Swift

Ezért nem látták együtt Taylor Swiftet és Travis Kelce-t már egy hónapja

A sztárpár egy hónappal ezelőtt, egész pontosan május 12-én, vasárnap tűnt fel együtt legutóbb. A Comói-tónál töltött idilli napok után viszont különváltak útjaik, ez azonban sokkal inkább a kötelezettségeik, mintsem bármiféle bonyodalom miatt alakult így.


Az énekesnő és az amerikai futball-játékos 2023 ősze óta alkot egy párt, azóta is rengeteg hír röppen fel kapcsolatukról, a februári Super Bowl pedig szinte csak róluk szólt.

Legutóbb május közepén mutatkoztak együtt, amikor pihenéssel, csónakázással és gyertyafényes vacsorákkal töltöttek el pár napot az olasz Comóban.

Ez is érdekelhet: Úgy tűnik, Travis Kelce nem tervezi megkérni Taylor Swift kezét

Ezt követően azonban másfelé vitte őket a munka.

Swift május 17-én, pénteken folytatta európai turnéjának darálását, Kelce-nek pedig már május 18-án Kansas Citybe kellett repülnie. Azóta nem találkoztak.

A hosszabb kimaradás ellenére azonban aggodalomra semmi ok. Egy közeli forrás még májusban úgy nyilatkozott, hogy Kelce-nek esze ágában sincsen elhanyagolnia barátnőjét:

Támogatni akarja őt, amennyire csak tudja, ezért oda-vissza utazgat majd az Egyesült Államok és Európa közt, akkor, amikor ráér.

Ezt is olvasd el! Taylor Swift megváltoztatta Travis Kelce-t az edzője szerint

A profi amerikai futball-liga (NFL) idei kiírását megnyerő 34 éves sportolónak a szeptember elejéig tartó holtszezonja alatt egyébként rengeteg elfoglaltsága akad: a futballal kapcsolatos megjelenésein túl az egyre jobban felívelő színészi karrierjét is egyengeti. Egy héttel a comói pihenésük után pedig már a Kansas City-ben általa szervezett Kelce Jam zenei fesztiválon vett részt.

Ezalatt Swift Európát járja Eras nevű turnéja keretében.

Az augusztusig tartó, több mint 3 hónapos sorozat alatt 18 helyszínen összesen 50 koncertet ad kontinensünkön a világ jelenlegi legfelkapottabb énekesnője.


Forrás: Elle

Nyitókép: Getty Images