Taylor Swift a 66. Grammy-díjátadón 2024. február 04-én Los Angelesben, Kaliforniában

Ezért nem vett részt Taylor Swift az idei Met-gálán

A popsztár nem vett részt az idei Met-gálán, rajongói nagy csalódására, akik azt remélték, hogy az eseményen barátjával, Travis Kelce-szel debütál.


Taylor Swift nem tudott jelen lenni a divatszakma vitathatatlanul legrangosabb eseményének számító Met-gálán május 6-án, mivel Eras turnéja még mindig zajlik. A következő állomás Párizs, ahol a popsztár május 9-én lép fel.

Swift már hatszor vett részt a New York-i Metropolitan Múzeum Costume Institute-jának (Kosztüm Intézet) éves adománygyűjtő rendezvényén, de 2016 óta nem mutatkozott az eseményen. Akkor egy Louis Vuitton ezüstszínű kígyóbőr ruhában volt látható a Manus x Machina: Fashion In An Age Of Technology (Divat a technológia korában) témájú eseményen.

Zendaya a 2024-es Met-g\u00e1l\u00e1nCsipkerózsika csillogás: ezek voltak az idei Met-gála legkáprázatosabb ruhái

Fotó: Profimedia

Bár pletykák keringtek arról, hogy esetleg beugrik az idei eseményre, a People magazin arról számolt be, hogy az énekesnő mögött fárasztó hetek állnak, és a próbákra és a turné előkészületeire fog koncentrálni az Eras Tourné következő fellépései előtt.

A TMZ korábban arról számolt be, hogy Swift és amerikai futball-játékos párja, TravisKelce is meghívást kapott a divat legrangosabb eseményére, de mindketten visszautasították az azon való részvételt.

A hírek szerint a popsztár a már említett elfoglaltságai miatt nem vett részt az eseményen, míg Kelce feltehetően nem akarta, hogy első Met-gálás szereplése Swift nélkül történjen, bár ezt nem erősítette meg.

Nem Swift volt az egyetlen nagy név, aki nem jelent meg a 2024-es Met-gálán. Bár remélték, hogy Beyoncé is felbukkan, ő sem vett részt az eseményen. Margot Robbie, Anne Hathaway és Rihanna sem tűntek fel – Robbie jelenleg új filmjét forgatja Los Angelesben.