Egy fiú nézi a város fényeit

Ebben a városban szinte fizetnek, ha többet maradsz nyaralni

Dubai számos szállodája és vendéglátóhelye fogott össze a város idei kampányában, melynek lényege, hogy az oda látogatók sokkal tovább maradjanak, ehhez mérten pedig jelentősen kevesebbet fizessenek a lakhatásért és az élményekért is.


A 2022-es nyári kampány a Stay More Pay Less — Maradj tovább és fizess kevesebbet — nevet és mottót kapta. A tervek a város teljes területére kiterjednek, ehhez pedig több mint hatvan szálloda és üdülőhely fogott össze, hogy ajánlataikkal és adottságaikkal felejthetetlen emlékeket nyújtsanak a turisták számára.

A terveknek egy konkrét céljuk van, mégpedig, hogy az utazók pontosan tervezzék meg a programjaikat a lehetőségekkel teli városban. Dubai rengeteg építészeti különlegességet rejteget magában, emellett a kulturális élete és a szórakozóhelyei is népszerűek. Természetesen a családos látogatókra is gondoltak, és a város vezetősége azt szeretné, hogy mindenki megcsodálhassa a terület gyöngyszemeit.

Míg a felnőtteknek a látványosságok nyújtanak életre szóló emlékeket, addig a gyerekek szórakoztatását a legjobb vidámparkok, valamint a fedett dzsungelek és sípályák garantálják. 2022-ben az embereknek nagyon fontos az is, hogy környezetbarát úti célokat válasszanak, ehhez pedig egy korábbi cikkünkben több kiváló ötletet is el lehet olvasni.

A résztvevő szállodák között olyan világhírű nevek tűnnek fel, mint az Atlantis The Palm Hotel, a Marriott International és még nagyon sok más. Egy előző írásunkban azt is meg lehet tudni, hogy jelenleg melyik úti célok számítanak a legkifizetődőbbnek például az angoloknak, a listán pedig Magyarország az élmezőnyben teljesít.

Dubai v\u00e1rosa

Fotó: Shutterstock

Nyitókép: Shutterstock

Forrás: TD