Vilmos és Katalin

Vilmos megható ígéretet tett Katalin kapcsán a nyilvánosságnak

Márciusban a walesi hercegné megosztott egy videót, amelyben elmagyarázta, hogy az év eleji hasi műtétet követően rákkezelésen vesz részt. Katalin az interneten hetek óta keringő összeesküvés-elméletek után kérte a nyilvánosságot, hogy a felépülése során tartsa tiszteletben a magánéletét.Vilmos herceg februárban még teljesített néhány királyi kötelezettséget, többek között részt vett a BAFTA-díjátadón, de Katalin bejelentését követően elhalasztotta a kötelezettségeit, és a család visszalépett az olyan királyi rendezvényektől, mint például az éves húsvéti szertartás.

Vilmos azonban ezen a héten hivatalosan is visszatért a munkába, egy Surreyben található élelmiszerosztó jótékonysági központban való megjelenéssel. A walesi herceg találkozott a Sunbury-on-Thames-i Surplus to Supper munkatársaival és önkénteseivel, mely kezdeményezés újraosztott élelmiszereket biztosít különböző helyi projekteknek, például élelmiszerbankoknak, iskoláknak és közösségi szervezeteknek.

Útja során Katalinnak szóló üdvözlőlapokat is kapott, amelyeken minden jót kívántak neki, az X-en megosztott videón pedig az látható, amint azt mondja az egyik önkéntesnek:

Ó, üdvözlőkártyák, nagyon kedvesek vagytok. Köszönöm szépen.

A Telegraph szerint, amikor az önkéntes azt mondta Vilmosnak, hogy vigyázzon Katalinra, ő csak annyit válaszolt:

Fogok.

Egyelőre nem tudni, hogy Katalin mikor tér vissza a munkába, de egy forrás nemrég azt mondta a People-nek, hogy amint készen áll, újra megjelenik nyilvánosan. A kiadványnak elmondták:

Megvan a belső ereje, a férje és a rendkívüli családja támogatása, így arra koncentrálhat, ami fontos, vagyis arra, hogy újra erőre kapjon.

Forrás: Marie Claire UK

Nyitókép: Profimedia