Vilmos és Katalin

Vilmos és Katalin hamarosan új lakosztályba költözhet

A walesi család kétségtelenül a világ egyik legtöbbet emlegetett családja, és tagjai a múlt hónapban visszatértek a királyi feladataikhoz is.


A walesi hercegné hosszabb szünetet tartott a királyi feladatok ellátásában, miután az év elején a rák egy nem közölt formáját diagnosztizálták nála. És bár a kezelése még mindig tart, a háromgyermekes anyuka a hírek szerint „jó úton halad" − sőt, az előrejelzések szerint még ebben a hónapban részt vesz Wimbledonban a teniszmérkőzéseken.

Ahogy az ötgyermekes család lassan visszatér a reflektorfénybe, megállás nélkül a címlapokra kerülnek − Vilmos herceg és a gyerekek Eras Touron való részvételétől kezdve a hercegi pár közösségimédia-használatában beállt változásokig.

Ezen a héten az otthonukról is érkeztek hírek, ugyanis a walesi hercegi párnak lehetősége nyílt az költözésre.

Royal Lodge

Fotó: Profimedia

És melyik a szóban forgó ingatlan? A windsori kastély királyi lakja.

A II. fokozatú műemlékvédelem alatt álló, hét hálószobás ingatlan régóta András herceg hivatalos rezidenciája. A hírek szerint azonban Károly király megkérte testvérét, hogy költözzön el, így felszabadul a királyi birtok szerves részének tekintett ingatlan.

A két testvér között a hírek szerint folyik a Royal Lodge vita, de a feltételezések szerint a walesi herceg és hercegné kaphatja meg az ingatlant, Gareth Russell királyi szakértő is őket nevezte a „logikus választásnak".

Forrás: Marie Claire

Nyitókép: Shutterstock