Vilmos és Katalin

Így hat Vilmos és Katalin házasságára a sok megpróbáltatás

Már 13 éve, hogy Vilmos herceg és Katalin hercegné összekötötte az életét. Ez idő alatt sok minden történt, többek között megszületett három gyermekük, György, Sarolta és Lajos.


De nagy megpróbáltatásokkal is szembe kellett nézniük, többek között a Harry herceggel és Meghan Markle-lel való folyamatos viszálykodással, a királynő halálával, valamint Katalin és Károly király folyamatban lévő rákkezelésével. A „rendíthetetlen" pár azonban erősebben került ki a megpróbáltatásokból, mint valaha. Az pedig egyértelmű, hogy Vilmos kőszikla a felesége számára; ő az állandó az életében, míg a hercegné továbbra is Vilmos életének középpontjában áll.

Ingrid Seward királyi kommentátor szerint az elmúlt év formálta Vilmost − és édesanyja, a néhai Diána hercegné hihetetlenül büszke lenne rá.

A stabilitás fontosságára kitérve Ingrid a Mirrornak elmondta:

Ez volt Vilmos herceg életének egyik legnehezebb pár éve. A herceg érzékeny, szereti a struktúrát és kitartó. Nem adja fel egykönnyen. A bátyjával, Harryvel való kapcsolata jobban felzaklatta, mint azt beismerné. De könnyebbnek találta megszakítani a kapcsolatot, mint hagyni, hogy folyamatosan bosszantsák. A Katalinnal való élete megadja neki azt a biztonságot, szeretetet és barátságot, amire szüksége van. Nem rágódik az édesanyja elvesztésén, de tudja, hogy a fájdalom érzése soha nem múlik el teljesen.

Úgy tűnik, hogy az utóbbi időben mindenképpen változás történt. Az apák napja tiszteletére Katalin megosztott egy családi fotót, amelyen Vilmos a gyermekeiket átkarolva áll, miközben a tengert nézik. A képhez György, Sarolta és Lajos személyes üzenete is társult − most először.

Szeretünk téged, papa. Boldog apák napját G, C és L.

Napokkal később újabb fotó érkezett, ezúttal Vilmos 42. születésnapja tiszteletére. A királyi család által általában megosztott képeknél lényegesen őszintébb képen a herceg egy homokdűnéről ugrál, kézen fogva a gyerekekkel.

Boldog születésnapot papa, mindannyian nagyon szeretünk! Cx

− írta Katalin a vidám pillanatképhez.

Dr. Tessa Dunlop királyi szakértő és történész szerint a kép jól mutatja, milyen messzire jutott a család az elmúlt hónapokban − és azt, hogy Vilmos és Katalin milyen nagy változáson megy keresztül. A Mirrornak így nyilatkozott:

Friss, szeretetteljes és tele van mókával. A pár közösségi média fiókjain közzétett, kedves fotó jól mutatja, milyen messzire jutott a család az elmúlt hónapokban.

Forrás: Mirror Online

Nyitókép: Getty Images