Nő szájfényt tart a szájához

Mindenki megőrül a TikTokon ezért a gin-tonikos ajakdúsító szájfényért

Manapság már egyre népszerűbbé válnak a különböző esztétikai beavatkozások, melyek az ajkakat dúsítják. Ezek azonban mind drágák és csöppet sem fájdalommentesek. Van azonban egy csoda szájfény, mely a TikTok-népe szerint megoldja a kisajkak problémáját.


Bár érthető, ha szkeptikusan állunk már az ajakdúsító szájfényekhez, hiszen a piacon rengeteg van, és eddig - aki próbálgatta már őket velem együtt, az tudja, hogy – nem sikerült még olyat a boltok polcaira tenni, mely a bizsergető érzésen túl valóban növelte volna az ajkakat.

Most azonban úgy tűnik, hogy a szkeptikus hozzáállásunknak búcsút inthetünk, ugyanis több videó is kering a TikTok-platformján, mely elég meggyőző képet fest erről a bizonyos gin-tonikos ajakdúsító szájfényről.

A termék érdemes tudni, hogy a Catrice Cosmetics gyártja és folyamatos készlethiány van belőle, mióta vírusosan elterjedt a videómegosztó platformon. A márka egyébként több „ízt” is készített, így a terméket megvásárolhatjuk a gin-tonikoson kívül még csilis, gyömbéres, savanyú és fogfehérítő hatású változatban is.

A TikTok-videók készítői azonban egyöntetűen a gin-tonikosra esküsznek és azt kell mondjuk, a videók minket is teljesen meggyőztek. A szájfény nem csak optikailag dúsította a tesztelők ajkait, hanem fizikailag is látható volt a növekedés. Személy szerint én már alig várom, hogy a készlethiányt újra feltöltsék és kipróbálhassam ezt a csoda szájfényt.

Nyitókép: Shutterstock