A Bridgerton család, jelenetkép

Bridgerton-rajongóknak kötelező: a sorozat ihlette illatkollekciót dobtak piacra

Ezek az illatok biztosan be fogják indítani a fantáziádat.


A Bath & Body Works nemrég bejelentette limitált kiadású Bridgerton kollekcióját. Az együttműködés A Bridgerton család 3. évada előtt érkezik, amelynek premierje május 16-án lesz a Netflixen. A kollekció öt vadonatúj illatot tartalmaz, amelyeket a Shondaland sikeres drámasorozata ihletett, a sorozat legfontosabb szereplői, jelenetei és motívumai alapján.

A Bath & Body Works most debütál a Diamond of the Season nevű illattal, amelyet kizárólag a prémium tagok vásárolhatnak meg. Az illatot március 25-től vásárolhatja meg a nagyközönség − amikor a teljes Bath & Body Works Bridgerton kollekció is megjelenik.

A virágillatú Diamond of the Season „elbűvölő" illat, a szikrázó őszibarack, a tavaszi nárcisz és a jázmin jegyeivel. A Bath & Body Works legnépszerűbb termékeiben lesz kapható, beleértve a gyertyákat, testápolókat, szappanokat, otthoni illatszereket, kézfertőtlenítőket és kiegészítőket.

@bathandbodyworks Dearest Readers, this author finds herself compelled to share the most curious of news. Be on your way to the Bath & Body Works App to acquaint yourselves with this exclusive tea. ☕️ #bridgerton #bathandbodyworks #exclusive #tea ♬ original sound - Bath & Body Works

Mivel ez az első az öt illat közül, a Bridgerton-rajongók máris találgatják, mi lehet a maradék négy. A Bath & Body Works TikTok-os bejelentésben adta hírül az együttműködést, alatta elszabadult a kommentszekció.

Anthony megszállottja lett Kate liliom illatának a 2. évadban, és ez egy arany lehetőség

− írta az egyik rajongó.

Remélem, hogy a jázmin és a vanília együtt érkezik a Bath & Body Works bálra

− írta egy másik felhasználó.

Ráadásul van még több is ott, ahonnan ez jött. A márka azt is megosztotta, hogy ez a Netflixszel való egyéves partnerség kezdete, így 2024 folyamán további Bath & Body Works illatokra számíthatsz, amelyeket a kedvenc sorozataid ihlettek.

Addig is, rendelj a termékekből, gyújts meg egy gyertyát és nézd újra A Bridgerton család 2. évadát!

A termékeket itt találod.


Forrás: Goodhousekeeping

Nyitókép: Profimedia