Sárga midi szoknyát és ezüst színű, hegyes, kitten sarkú cipőt viselő nő Milánóban

Ezeket a cipőtrendeket fogod látni mindenhol tavasszal és nyáron

Végre elrakhatjuk egy jó időre a hótaposókat, és jöhetnek a könnyedebb lábbelik. Íme, hat cipőtrend, melyet idén tavasszal és nyáron mindenhol látni fogunk.

1. Metál

Akár esküvőkre, ballagásra vagy nyaralásokra is szuper választás egy kis csillogást adni az öltözékünkhöz a fémes, metálszínű cipőkkel. A semleges színű ruhákhoz nagyon jó párosítás akár az ezüst, de az arany lábbeli is.

2. Western stílus

Mindannyian belépünk a cowboy-korszakunkba, ha felöltjük a tavasz nagy trendjének ígérkező western viseletet, például egy vidám, rojtos western bakancsot, vagy egy visszafogottabb, csatos változatot. A legjobb rész?

3. Kitten sarok

A kitten sarok népszerűsége egyre csak növekszik, és úgy tűnik, az idei szezonban nem is készül távozni. A kis, finom sarkú cipő kényelmes, praktikus és roppant elegáns.

4. Lila őrület

Mi is lenne szokatlanabb, de annál menőbb, mint egy lila cipő? Legyen szó levendula, szilva vagy éppen fukszia árnyalatról, a lila cipők forradalma megérkezett és még a legátlagosabb viseletet is menővé varázsolja.

5. Fonott darabok

Újra hódítanak az espadrille cipők, egyre több horgolt, rattan, szőtt és természetes rost anyagú lábbelik jelennek meg a jó idő beköszöntével. Akár a tengerparton, akár a városban viseljük, a hatás ugyanaz, ráadásul kellemes érzetet nyújtanak ezek a könnyedebb, szellősebb cipők.

6. Virágminta

Nemcsak a fák borulnak virágba, hanem a cipőink is. A finom, visszafogott motívumoktól a 3D-s, fényes díszítésekig minden belefér most is ebbe a stílusba. Virágra fel, ezek a darabok az utcák, utazások és a kerti partik különös ékei lesznek.


(Purewow)

Nyitókép: Shutterstock