Színes edzőruhát viselő nő

5 edzőruha trend a motivációd növelésére 2023-ban

Az élénk színektől a pikáns kivágásokig, ezeket az edzőruhákat fogjuk idén viselni.

Akár az újévi fogadalmaink között szerepel a fittség, akár nem, a január tökéletes alkalom arra, hogy új dolgokat próbáljunk ki, például valamilyen eddig nem ismert mozgásformát. Ha új edzésformába vágnánk bele vagy csak extra motivációra vágyunk, hogy végre elmerészkedjünk az edzőterembe, szükségünk lesz egy új edzőruhára. Mutatjuk az idei trendeket:

1. Diszkó hangulat

Kevés dolog motivál jobban az edzésre, mint a tökéletes felszerelés, például egy diszkó öltözet ihlette edzőruha. Csillogó leggingsek, topok és sportmelltartók, amelyek arany és ezüst színűek, mi, ha nem ezek dobják fel a hangulatot az edzőterembe járáshoz?

2. Menstruáció biztos

A menstruáció biztos fehérneműk piaca hatalmas: a brit Mintel vállalat 2022 márciusában közzétett kutatása szerint a brit nők körülbelül egyötöde (19%) vásárolt menstruációs alsóneműt az előző évben.

Csak idő kérdése volt, hogy ez a piac elkezdjen bővülni, és a következő logikus lépésnek tűnik a fitnesz világa. Mivel egyre inkább tudatában vagyunk annak, hogy a nők teste hogyan változik a hónap folyamán, és ennek megfelelően alakítjuk át edzésprogramjainkat, egyre nagyobb teret hódítanak a menstruációnak ellenálló aktív ruhák.

A Modibodi nevű, menstruációs fehérneműket gyártó cég nemrégiben összefogott a Pumával, és egy menstruáció biztos leggings és rövidnadrág kollekciót dobtak piacra.

3. Szórakoztató minták

Az utóbbi években a szabadidős sportruházat színei kissé visszafogottabbá váltak. A bézs, krém és szürke színek sikkesek, de nem túl vidámak. Úgy tűnik azonban, hogy ez változni fog, és 2023-ban sokkal több színt fogunk látni a edzőruházatban.

Teret hódítanak majd az állatmintás leggings-ek és a világos felsők, bármi, ami egy kis életet visz az edzésbe, és segít a hangulatunkat feldobni.

4. Kivágások

A kivágások hatalmas divatirányzatnak számítanak, az edzőtermi öltözékeken is. Az, hogy milyen a kivágás – a finom kulcslyuk-mintáktól kezdve a pikáns bőrvillantásokig –, mindegy a lényeg csupán annyi, hogy egy kis extrát vigyünk az edzésbe.

5. Polár

A folyton visszatérő kérdés: mit vegyünk az edzőruhánkra, mikor megyünk és jövünk az edzőteremből? Különösen akkor, ha nem tudunk átöltözni, a legjobb választás egy polár pulóver lehet. Legyen egyszerű és elegáns a semleges tónusú felső, ez különösen jól illik bármilyen élénk színű vagy mintás edzőcucchoz, amit esetleg viselünk.

(Independent)

Nyitókép: Shuttersrtock