Emily Blunt a 2024-es Oscar-díjátadón

Senki se értette Emily Blunt Oscar-gálás ruháját

Divat szempontjából a vasárnap esti Oscar-gála sztárjai a kulcscsontok voltak, a vörös szőnyeget ugyanis a pánt nélküli sziluettek uralták. Így érthető, hogy az est egyik legtöbbet kritizált ruhakölteménye Emily Blunté volt, akinek a pántjai centikkel a színésznő vállai felett lebegtek.


Blunt egy gyöngyös, pezsgőszínű, lebegő vállú Schiaparelli-ruhát viselt egy több mint 100 karátos gyémántot tartalmazó Tiffany & Co. platina nyaklánccal és egy 6 karátos gyémánt fülbevalóval.

Jessica Paster stylist, aki 18 éve dolgozik együtt Blunttal, a Vanity Fairnek elmondta, hogy a végső ruhadöntés három pályázó közül egy utolsó, vasárnap reggeli próbát követően született meg.

„Azt hiszem, amikor eldöntöd, hogy mit akarsz viselni, akkor történik valami”

– mondta.

„A hangulatodtól függ. Az egyik színes volt, a másik áttetsző, a harmadik fehér, és ott volt ez a darab.”

Emily és a stylist is tudta, hogy erről a ruháról sokat fognak beszélni.

„Néha nem a biztosra megyünk. Az Emilyvel eltöltött évek ezen pontján már mehetünk szórakozni a divattal”

– mondta.

„Tudtam-e, hogy az emberek a ruha válláról fognak beszélni? Abszolút. Hogy érdekel-e, mit mondanak mások? Egyáltalán nem. Úgy gondolom, hogy azoknak az embereknek, akik ismerik a divatot, szeretik a divatot, szeretik az érdekes dolgokat, tetszeni fog, és tudom, hogy azoknak, akik a klasszikus dolgokat szeretik, nem fog tetszeni. A nap végén pedig Blunt gyönyörűen nézett ki.”

Instagram

Ami pedig a lebegő pántokat illet, Paster azt jósolja, hogy a jövőben többet fogunk látni belőle. Azt azonban bevallotta, hogy megdöbbentette, amikor Blunt mellet Florence Pugh-nak is lebegő pántú ruhája volt a vörös szőnyegen.

„Azt hittem, hogy Blunt lesz az első, aki ilyen ruhát visel... aztán láttam, hogy a gyönyörű Florence Pugh-nak is nagyon hasonló ruhája van”

– mondta.

Nyitókép: Instagram