Kristin Davis az És egyszer csak...-ban

Lemásolták Charlotte ikonikus ruháját az És egyszer csak...-ból

Kristin Davis megjelenése az És egyszer csak... 2. évadában annyira megtetszett egy másik hírességnek, hogy egy az egyben lemásolta azt.


Talán te is felismered a ruhát, amit Davis karaktere, Charlotte York viselt a 6. epizódban. Ez nem más, mint egy piros-fekete kockás egyberuha, ami az Álomház műsorvezetőjének, Jonathan Scottnak majdnem ugyanolyan jól áll, mint Charlotte-nak.

​Kinek állt jobban?

Scott nem csak lemásolta Davis megjelenését a sorozatból; odáig ment, hogy a tűzhely mellett pózolt, ahogy Charlotte is tette az epizód egyik képén. Aztán egy összehasonlítást is posztolt az Instagram-profiljára december 27-én, azt írva:

És így... a kockás karácsonyi onsie visszatér.

Még a #whoworeitbetter hashtaget is hozzátette, hogy a rajongókat arra buzdítsa, hogy mérlegeljék a két közel azonos ruhadarabot.

A kommentszekcióba vegyes válaszok érkeztek: a rajongók véleménye a „Mindig te vagy a legaranyosabb" és a „Kristin elviszi ezt a kört" között váltakozott. Azonban egy igazi szakértő is hozzászólt: Davis maga. A sztár nagylelkűen átadta a győzelmet Scottnak, és egy szív emoji mellé azt írta neki: „Ezt neked adom".

Úgy tűnt, Scott számára a pulóveres képet alig néhány nappal karácsony után posztolta. Davis december 1-jén osztotta meg ugyanezt a fotót, amelyen a kockás pizsamát viseli, azzal a bejelentéssel együtt, hogy így „tervez öltözködni egész decemberben".

​Múltbeli kapcsolódás

Davis és Scott között több kapcsolódási pont is van, mint azt az alkalmi rajongók gondolnák. Együtt dolgoztak a Celebrity IOU egyik epizódjában, a sztárokkal teletűzdelt házátalakító show-ban, amelyet Scott az ikertestvérével, Drew Scott-tal közösen vezet. Davisszel a 6. évad 4. epizódjában vállaltak el egy projektet, és ez tökéletes alkalmat adott Scottnak arra, hogy egy másik „Kinek áll jobban?" posztot osszon meg. Ezúttal fehér festőöltözékben és munkáscsizmában pózoltak együtt, miközben barátnője, Tiffany otthonát újították fel.

Tekintve, hogy mennyire jól szórakoznak a ruha-összehasonlításokon, valószínűleg láthatunk még ilyet tőlük a jövőben. Meglátjuk, hogy az És egyszer csak... 3. évada elég inspirációt nyújt-e majd ehhez.

Forrás: Bustle

Nyitókép: Profimedia