A Bridgerton család című sorozat egyik jelenetfotója

Francesca Bridgerton highlightere vírusként terjed a TikTok-on

Bár a highlightert még nem találták fel a régensség korában Londonban, talán a Bridgerton család 2024-be utazott, hogy megtalálja a tökéletes ragyogást.

A Bridgerton család című hatalmas népszerűségnek örvendő harmadik évada miatt a rajongók a Sephorába rohangálnak, hogy megtudják, melyik highlightert viselik a szereplők a bálok, séták és romantikus találkák alkalmával.

Egy karakter különösen ragyogó látványt nyújtott az új évadban: Francesca Bridgerton. Daphne, Colin és Anthony kishúga, csodaszép highlightert viselt az arccsontjain.

Nem csoda, hogy a rajongók azonnal tudni akarták, hogy melyik termékkel varázsoltak ilyen gyönyörű fényt a karaktert alakító Hannah Dodd bőrére, és eléggé biztosak benne, hogy rájöttek.

A legvalószínűbbnek a Pat McGrath Labs Skin Fetish Highlighter & Balm Duo, egy dupla végű highlighter stick tűnik, amelynek egyik oldalán gyöngyházfényű highlighter, másik oldalán pedig egy átlátszó balzsam található a harmatos finishért.

Mások szerint a Skin Fetish Sublime Skin Highlighter, amely hasonló hatást biztosít, csak púder formájában.

„Tudom, hogy a Bridgerton sminkese imádja Pat McGrath-ot”

– mondta egy TikTok-felhasználó nemrég közzétett videójában, mielőtt kipróbálná a terméket az arcán, és ez valóban így van – a szépségápolási márka még néhány Bridgerton-ihlette kollekciót is piacra dobott a sorozat premierjekor, és egy másik rajongó azt gyanítja, hogy a highlighter lehet a kulcsa Francesca megjelenésének.