Nicole Kidman

Nicole Kidman megmutatta, hogy a mandula francia manikűr rövid körmökkel is működik

Nicole Kidman a kísérleti szépségkorszakát éli. Nemrég egy szuperkönnyű, szőke bobbal mutatkozott a Balenciaga-kampányának kulisszái mögött. Bár a hétvégén visszatért a hosszú hajhoz, de frizurája még mindig napcsókolta, eper szőke árnyalatú.


Most pedig friss köröm inspirációt mutatott nekünk.

Ha a Z generáció kedvenc körömformájáról van szó, a mandula a nyerő. Hailey Bieber és Kendall Jenner már most rajongók, főleg, hogy a forma szinte bármilyen körömdizájnnal kombinálható.

Azonban általában a rövid mandula alakú körmökre nem sok manikűr inspirációt találunk a közösségi médiában. Egészen mostanáig, hiszen Nicole most bebizonyította, hogy ez a körömforma bármilyen hosszúsággal működik.

Klasszikus, elegáns, modern − ezek a leírások mind igazak, ha megnézed Nicole Kidman legújabb manikűrjét.

A színésznő francia körmeit egy csillogó arany flitteres ruhával párosította a 49. AFI Lifetime Achievement Awards gálán április 27-én a Los Angeles-i Dolby Színházban.

A színésznő másnap azt is megmutatta, hogy ez a klasszikus manikűr valóban tökéletes választás bármilyen alkalomra. Egy panelbeszélgetés előadójaként egy félig áttetsző ruhát viselt feltűnő fehér gallérral, és mandulás francia körmei itt is jól működtek.

Ebben közrejátszik a köröm formája és hossza is.

Thuy Nguyen körömművész áll Nicole Kidman sokoldalú új manikűrje mögött. Az Oscar-díjas színésznő körmeihez olyan kombinációt választott, amit ritkán látni: a hosszú és szögletes helyett rövid és mandula alakú körmöket.

A megjelenés többi része azonban hű maradt a hagyományos franciához: nude-rózsaszín alaptónus és meglehetősen széles, fehér körömvégek.

De mitől olyan különleges a mandula alakú köröm? A körmöket oldalról egyenesre reszelik, a végek felé keskenyednek, hogy a csúcson természetes ívet hozzanak létre.

A mandula alakú körmök sokáig kevésbé voltak népszerűek, mivel élt az a tévhit, hogy a rövid körmökkel szélesebbnek tűnnek az ujjak. De Nicole Kidman most bebizonyította, hogy ez nem is állhatna távolabb az igazságtól.

Forrás: Glamour

Nyitókép: Shutterstock