Gigi Hadid

Gigi Hadid meztelen ruhában jelent meg a párizsi Vogue World afterpartyján

A Vogue World harmadik évének arca, Gigi Hadid lángra lobbantotta az esemény afterpartyját.


New York és London után az esemény a francia fővárosba költözött, pontosabban a Place Vendôme-ra − egy ikonikus párizsi helyszínre, amely vasárnap óriási kifutóvá változott. Az esemény a divat és az atlétika ünnepléséről szólt egy sportág (például kerékpározás, torna, tenisz, taekwondo, vívás, breakdance...) és a francia kultúra valamelyik évtizedéhez kapcsolódó téma összekapcsolásával.

Generációjának egyik legbefolyásosabb modelljeként Gigi Hadid tökéletesen megtestesíti a Vogue World szellemiségét: érthető, hogy a show egyik legjobban várt alakja volt.

Miután Kendall Jennerrel együtt lóháton átkeltek a Place Vendôme-on, mindketten Hermès ruhákban, a legidősebb Hadid lány egy méretre szabott Balmain ruhában lépett a kifutóra a 2010-es éveknek és a breakdance-nek szentelt utolsó szekcióban.

Az előző évekhez hasonlóan a kihagyhatatlan divatrendezvényt egy várva várt afterparty is követte.

Miután az 1. arrondissement-i helyszínt szabadtéri klubbá alakították át, a hírességek a Maxim de Parisban, a város éjszakai baglyainak fellegvárában gyűltek össze. Gigi Hadid Balmainben érkezett: a strukturált kék ruhát egy nőies kristályos mellrész borította, míg a ruha alja egy farmer miniszoknya illúzióját keltette.

Olivier Rousteing, a francia divatház művészeti igazgatójának kreatív irányítása alatt a Balmain „nude" ruhája új dimenziót nyitott.

Flory Brisset díszlettervező − akit Rousteing a legvadabb ötleteinek életre keltéséhez hív, mint például a 2024-es Met-gálán Tyla által viselt epikus kreáció − ismét összefogott vele ebben a kreatív folyamatban.

A Hadid merészségét tükröző statement-darab Jean Paul Gaultier híres trompe-l'œil ruháira is emlékeztet, és a sztárfellépő az est fénypontja volt. Az amerikai modellt régi stylistja, Mimi Cuttrell öltöztette, aki egy pár fekete cipővel és finom Tiffany & Co. fülbevalóval egészítette ki a ruhát.

Forrás: Glamour UK

Nyitókép: Getty Images