Hailey Bieber

Hailey Bieber „forró rózsaszín nyárként" mutatta be a legújabb sminktrendet

Ha 2023 a Barbie nyara volt, akkor úgy tűnik, 2024 a pirosító nyara lesz − legalábbis ha hiszünk Hailey Biebernek. Bieber nemrég adta ki a várva várt zsebpirosítóit a Rhode nevű termékcsaládjából, és amellett érvelt, hogy ne csak az öltözékedben, hanem az arcodon, a körmödön és a telefonodon is viseld a rózsaszín különböző árnyalatait.


A Rhode legutóbbi Instagram-posztjában „forró rózsaszín nyárnak" minősítette a mostani évszakot, és a képen Hailey Bieber egy teljesen fekete, alakformáló rövidnadrágos bodyban, valamint egy a tetejére dobott trencskóban pózol.

Hailey Bieber azt mondja, hogy a lédús új pirosítójával „Aperol spritz sminket" készíthetsz ezen a nyáron. Az alapító mesélt a Rhode legújabb dobásáról és a wellness-rutinja átállításáról.

Bár maga a szett szuper semleges volt, Bieber sminkje lágy, élénk rózsaszín árnyalatokat hozott az arcára és az ajkaira, amelyeket a babarózsaszín Peptide Lip Tint Shortcake-kel színezett. A modell körmei finom kagylórózsaszínűek voltak, de a telefontokja éppoly élénk volt, mint a pirosítója. A Rhode egy négy darabos különkiadást jelentetett meg a mostanra ikonikussá vált Lip Case telefontokokból, így a nyári Lip Tinted a telefonodhoz igazíthatod.

Míg Bieber minimális szemsminket viselt (ha viselt egyáltalán), a pirosító egyértelműen a megjelenésének középpontjában állt, sok élénk színnel az arccsontja tetején és az orrnyergén, hogy napbarnított hatást keltsen. Meg kell említenünk az ékszereket is, köztük az új esküvői gyémántját és a gyémántbuborékos „J" gyűrűt, amit kora tavasszal kapott.

A Barbie nyár, amely 2022-ben kezdődött és 2023-ban, a Barbie-film megjelenése után tetőzött, a rózsaszín ruhákról szólt. Maga Bieber is részt vett benne, amikor egy forró rózsaszín fűzőt viselt farmerrel a YouTube-sorozatához, és egy csillogó, egyedi Vivienne Westwood miniruhát egy Rhode egyik eseményére.

Persze ennyi rózsaszín mellett azon is elgondolkodhatunk, hogy Bieber vajon nem Easter Eggeket küld-e nekünk a babája neme kapcsán, de ezt nem tudjuk biztosan, amíg a Baby Bieber ki nem bújik! Addig is, éljen a forró rózsaszín nyár!

Forrás: Glamourmagazine

Nyitókép: Profimédia