csillogó körmök

Ettől az „üvegcipő manikűrtől" te is hercegnőnek fogod érezni magad

Mivel a nyár hivatalos kezdete már csak hetekre van, csábító, hogy a pasztell lakkok felé nyúljunk. De most itt egy új körömtrend, ami méltó rivális lehet. Ezt Tom Bachik sztár manikűrös csak „üvegcipő manikűrnek" nevezi, és a mázas fánk körmök legújabb változatáról van szó.Lauren Sánchez a 2024-es Met-gálán mutatta be körmeit, melyek tökéletes gyöngyházfényű kiegészítői voltak pánt nélküli Oscar de la Renta fekete ruhájának, és a virág alakú tükrös díszítéseknek a szoknyáján.

A Met-gála az „idő kertje" témájának meseszerű értelmezését taglalva Tom az alábbiakat írta az Instagram-posztjához:

A @oscardelarenta egyedi ruhájának üvegfestett tökéletességét szinergiába hozva, azt akartuk, hogy a körmök nagyon nőiesek és elegánsak legyenek, mint az áttetsző, irizáló üveg lágy fényszórásai.

Hamupipőke mesebeli üvegcipőjének rekonstruálásához Lauren takaros, hosszú, mandula alakú gélhegyeket viselt. Tom apró, halvány rózsaszínű, jeges kék és zöld pöttyökkel tarkított, halvány rózsaszínű fémpelyheket helyezett el, mielőtt átlátszó, üveghatású géllakkal fixálta őket, hogy elérje a kívánt magas fényű finist.

Mindezt azelőtt, hogy kézzel festett egy miniatűr fehér rózsát az egyik kisujjra, „hogy egy kis plusz személyességet adjon hozzá".

A rózsaszín üvegcipő manikűrre inkább a prizmás csillogás jellemző, mint a súlyos csillogás vagy az arcba vágó, színes fémbevonat. Kecses és a pasztellszínek teljes spektrumát megmutatja az „arany órában" (azaz golden hour idején).

Hasonló megjelenést otthon is elérhetsz, például a Mia Secret Metallic Flakes segítségével. Válaszd a CH-21-es színt, és dobd fel a márka Glass Finish zseléjével!

Alternatív megoldásként tegyél egy kis plusz highlighter a körmökre, mely egyszerre hidratál és ragyog.

Herceget nem ígérhetünk az este végére, de garantáltan rengeteg bókot fogsz kapni.


Forrás: Glamour

Nyitókép: Shutterstock